01.01.2022
„Zica lumea ce n-ar zice. Eu pe tine te iubesc!” Nina Cretu, alaturi de Renato Usatii - plimbare romantica pe malul Marii Mediterane - VIDEO

Dupa noaptea de Revelion, in care cei doi au postat fotografiile care au starnit multe comentarii din partea internautilor, Nina si Renato au decis sa arate tuturor cum distractia lor continua, deja in prima zi din anul 2022.

Renato si Nina se afla intr-un oras din sudul Spaniei, Marabella. 

Dupa ce au intalnit anul nou si au facut declaratii serioase, tinerii au mers la o plimbare, explorand litoralul Marii Mediterane.

„Tre sa primblam suba si raciturile”, a scris tanara pe pagina sa.

Un nou cuplu in Moldova? Nina Cretu si Renato Usatii fac intrigi pe retelele de socializare. Vezi ce imagini au postat cei doi pe Instagram: „Nu pot sa cred” - FOTO

Intr-o masina decapotabila, acestia aratau foarte fericiti in doi. Iar pentru a mai da o intriga la tot ce se intampla, au inclus melodia „Zica lumea”, scrisa de Gheorghe Topa.

Cantau, zambeau si ambii erau intr-o dispozitie minunata.

Horoscop 2 ianuarie 2022. Zodia care trebuie sa aiba grija la oamenii din viata sa

„Special pentru voi, guys”, a scris Nina.

Pe data de 31 decembrie 2021, Nina si Renato au postat pe retelele de socializare o serie de fotografii, in care sunt cuprinsi, iar ochii le sclipesc, ambii parand ca sunt mai mult decat simpli prieteni. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie