02.06.2023
Emilian Cretu - petrecere la Negureni! Actorul a organizat un party cu spuma la piscina, alaturi de prietenii sai! „Noi asa am intampinat vara!” - FOTO/VIDEO

De ziua Internationala a Copilului, actorul a decis sa organizeze o petrecere cu spuma la piscina, profitand din plin de vremea frumoasa si soarele arzator. Vezi in articolul de mai jos, cat de bine s-a distrat Emilian Cretu impreuna cu prietenii sai. 

Pe pagina sa de Instagram, Emilian Cretu, dar si sora acestuia Nina Cretu, au publicat o serie de imagini video si fotografii din cadrul petrecerii sale.

Are sau nu iubit? Andreea Cuciuc, detalii despre viata personala: „Tata sa nu se teama...” - VIDEO

„Noi asa am intampinat vara !!! Voi ??”, a mentionat Emilian intr-o publicatie pe pagina sa de Instagram. 

Fiecare dintre oaspetii care au fost invitati la petrecere au venit cu cate un dar pentru Emilian.

Si-au spus primul „Te iubesc” intr-un loc extrem de romantic! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, cum a reusit sa o cucereasca pe Olga Tapordei - VIDEO

„La noi a inceput petrecerea”, a scris modelul Nina Cretu.

Oaspetii s-au delectat cu multe bucate alese, sampanie si multe cocktailuri. Acestia s-au scaldat in bazin, care era decorat cu multa spuma, au dansat si pur si simplu s-au veselit de minune.

La petrecere alaturi de actor au fost si Trupa Akord care au incins atmosfera si i-au ridicat invitatii la dans.

Gabriel Nebunu a deschis oficial vara! Vezi unde a fost: „De azi inainte vacanta si marea o sa fie la...” - VIDEO

Iar seara, Emilian alaturi de prietenii sai au trecut la a doua parte a petrecerii, unde a fost sarituri in bazin, multa spuma, lumini, muzica buna si dansuri.

Se pare ca noaptea a fost lunga si alba, iar actorul alaturi de prieteni s-au distrat de minune. 

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie