02.06.2023
Si-au spus primul „Te iubesc” intr-un loc extrem de romantic! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, cum a reusit sa o cucereasca pe Olga Tapordei - VIDEO

Olga Tapordei a fost cucerita de sotul ei pentru ca acesta gateste foarte bine, dar si pentru faptul ca e un Om cu valori frumoase. Bogdan Ghies a fost in bucataria „Gusturile se Discuta” alaturi de o alta blonda, prezentatoarea Dianna Rotaru. Ce au facut ei acolo, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Olguta, vreau sa te salut si sa stii ca nu sunt singura. Sunt o norocoasa, nu doar pentru ca sunt blonda, dar pentru ca sunt alaturi de sotul tau, Bogdan Ghies, Aquaman. Imi place sa zic asa pentru ca ma inspira activitatea pe care o profeseaza”, a mentionat prezentatoarea emisiunii „Gusturile se Discuta”, Dianna Rotaru.

In cadrul discutiei, Bogdan Ghies a fost intrebat de catre Dianna Rotaru cum a reusit acesta sa o cucereasca pe sotia lui. „Am fost natural. Am facut ce fac eu de obicei. Zice ca prin faptul ca gatesc foarte bine”, a raspuns omul de afaceri.

Mama lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre despartirea fiului ei de Georgina Rodriguez

Primul fel de mancare pe care Ghies i l-a pregatit prezentatoarei Olga Tapordei a fost somon, ceea ce a gatit si in cadrul emisiunii Gusturile se Discuta. „Am gatit toate bucatele si retetele care le cunosc, dar prima a fost un somon”.

„De 8 ani suntem impreuna. Facem ce facem, nimic deosebit. Ne stimam, ne iubim, crestem un copil, calatorim, lucram, comunicam cu prietenii”, a mai spus omul de afaceri despre relatia pe care o are cu sotia lui.

Imagini de colectie! Vezi cum aratau vedetele de la noi in copilarie si cat de mult s-au schimbat odata cu trecerea timpului - FOTO/VIDEO

De asemenea, Ghies a povestit despre momentul in care el si sotia lui si-au spus pentru prima data „Te iubesc”: „A fost in Italia, la Lago di Garda. Era martie. Si acum tin minte in ce era imbracata”.

Articole din aceeasi categorie