02.06.2023
Gabriel Nebunu a deschis oficial vara! Vezi unde a fost: „De azi inainte vacanta si marea o sa fie la...” - VIDEO

1 iunie s-a sarbatorit ieri frumos la Cojusna, acolo unde s-a deschis o pensiune cu bazin. Mare bucurie pentru copiii de acolo, dar si pentru cei maturi. La deschidere a fost si reportera emisiunii O Seara Perfecta, Iulia Deliu, care a povestit cum este atmosfera acolo.

La pensiunea din Cojusna oamenii sunt intampinati de o masina retro. Pe teritoriu este DJ. Langa bazin exista si o pensiune, care ofera cazare. 

Are sau nu iubit? Andreea Cuciuc, detalii despre viata personala: „Tata sa nu se teama...” - VIDEO

„Sunt foarte bine si foarte obosit. Soarele a rasarit asa de frumos, cred ca e o bucurie pentru toti si pentru mine inclusiv. Aceasta pensiune este complexa si e formata din doua zone. Prima este de vara, unde avem piscina si inclus restaurantul. Sus deja urmeaza zona privata, care include bazinul, dar e si zona de iarna, saune si asa mai departe”, a spus Mihai Dicusar, om de afaceri.

Interpretul Gabriel Nebunu a spus ca este fericit ca a reusit sa ajunga la Cojusna: „Noi suntem bucurosi ca a existat o sarbatoare ca Summitul si asta ne-a adus aici. Am venit aici la Mihai sa-l sustinem, pentru ca, este un om de omenie, un om si jumatate”.

Si-au spus primul „Te iubesc” intr-un loc extrem de romantic! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, cum a reusit sa o cucereasca pe Olga Tapordei - VIDEO

Gabriel Nebunu a spus ca va pleca la sala, pentru a-si pregati corpul de bazin: „De azi inainte vacanta si marea o sa fie la Cojusna. Eu am sa ma apuc de sala ca sa am ce arata la bazin”.

Articole din aceeasi categorie