27.11.2023
Costi Burlacu si Corina Tepes sunt nedespartiti nu doar in viata si pe scena, dar si la bucatarie! Cine gateste mai mult in familia celor doi - VIDEO

De aceasta data insa vor concura unul impotriva celuilalt, este vorba despre sotii Costi Burlacu si Corina Tepes care au fost cu o reteta speciala, in editia de sambata a emisiunii Gusturile se Discuta. Afla despre ce este vorbaa dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Fiind intrebati cat de des se intersecteaza la bucatarie in ultima perioada, Costi Burlacu a mentionat: „Acuma suntem in pregatiri intense pentru spectacol si chiar nu am avut timp sa gatim in ultima perioada, dar ne mai intersectam, eu mai fac mamaliga, mai fac ceva la gratar, cel putin o data in saptamana mai gatim cate un peste, nu lipseste pestele din meniul nostru si iata asa. Mie imi place sa gatesc anumite feluri de mancare”.

Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! In cateva zile, Geta Burlacu absolveste masteratul la Londra: „Lucrurile la care visezi se intampla daca...” - VIDEO

„Sunt o norocoasa, cu timpul ne completam Costi stie ca eu aveam unele zile in care nu vreau sa fac nimic sivreau sa las bucataria la o parte si atunci se ocupa el. Insa, el are bucataria lui afara, deoarece acolo este totul la indemana lui, cumva totul este pregatit”, a adaugat Corina Tepes.

Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

Articole din aceeasi categorie