08.02.2024
Desertul copilariei - piersici umplute cu crema de lapte condensat! Vezi cat de usor pot fi pregatite - VIDEO

Desertul care cu siguranta iti va aduce aminte de copilarie! Piersicile umplute cu crema de lapte condensat pot fi pregatite mai usor decat crezi. Care este reteta, dar si cine este protagonista pasionata de deserturile traditionale, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Alina Caiumov a dezvaluit de unde are pasiunea de a face prajituri: „Toata pasiunea fata de copturi a venit dupa ce am iesit in concediu de maternitate, stand acasa cu copilul incercam sa fac tot mai multe experimente, eu navigam pe retelele de socializare si am gasit reteta acestor piersici si mi-au placut cum aratau. Evident ca din prima nu au iesit si m-am dezamagit putin, dar nu am lasat mainile in jos si iata rezultatul la care am ajuns acum. In tinerete nu ma gandeam la asa tip de pasiune si in general nu-mi placea sa gatesc, insa cu timpul gusturile se schimba. Cel mai des intrebate sunt piersicii si prajiturile pudrate, pe langa mai fac nucusoare si ciuperci umplute cu crema de lapte condensat si deja tortul medovik”.

Ingredientele de care avem nevoie pentru pregatirea piersicilor sunt:

„Sunt bunic”! Horia Brenciu a facut marele anunt! Artistul este in culmea fericirii

„Avem nevoie de faina, unt, zahar, oua, zahar vanilat si praf de copt. Culoarea o obtinem din suc de morcov si suc de sfecla, totul este natural, absolut nici un colorant si deja ii acoperim cu zahar, iar in interior contin lapte condensat cu nuci, asta-i tot. Cel mai greu e sa faci sucul fresh, insa daca iti doresti poti sa folosesti colorant alimentar daca nu ai timp. Este untul topit, racorit la temperatura camerei si mestecam cu 150 de grame de zahar, mestecam bine pana se obtine o pasta. Dupa care, adaugam cate un ou si mestecam”.

Ulterior, adaugam zahar vanilat si laptele incalzit.

Jean de la Craiova si Catalin Maruta au pus punct glumelor despre asemanarea dintre fiul Andrei si artist: „Terminati cu prostiile astea”

„Praful de copt il punem direct in faina ca sa aiba efectul de a se ridica mai bine aluatul, faina adaugam cate putin deoarece sa nu se primeasca cocoloase de aluat”.

Framantam tot aluatul pana cand obtinem urmatoarea compozitie.

„Este un aluat moale, dar care nu se lipeste de mana, trebuie sa-l lasam sa se odihneasca 10 minute. Aluatul s-a odihnit, il impartim in mod egal in dependenta de cat de mari vrem sa fie piersicii”.

Dupa ce am facut formele, le umplem cu crema de lapte condensat, le lipim, iar apoi coloram piersicile.

Patric Hanganu - din nou in lacrimi! Cu cine isi petrece serile de cand s-a despartit de mama copilului sau - VIDEO

„A ramas doar sa punem frunzulitele de menta si atat”. 

Articole din aceeasi categorie