25.05.2023
Cristina Miron spune lucrurilor pe nume! Afla ce crede bloggerita despre prietenia dintre doua femei, dar si ce ar face cu un milion de euro - VIDEO

Are o energie debordanta, dar cat de sincera este bloggerita Cristina Miron atunci cand raspunde la intrebari provocatoare? Ce ar face cu un milion de euro? Exista prietenie intre femei si barbati? Sau ce inseamna aere de vedeta, vezi intr-un material marca O Seara Perfecta.

Intrebata daca este de acord cu afimatia „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri.”, Cristina a raspuns: „Corect, pentru ca asa trebuie sa fie. Femeile de obicei au mult mai multe cheltuieli si atunci da, le trebuie mai multi bani. Toata frumusetea asta trebuie intretinuta cumva”.

De asemenea, despre afirmatia „Banii n-aduc fericirea.”, bloggerita a mentionat: „Nu aduc fericirea? Eu nu inteleg aceasta afirmatie. Eu de exemplu cand nu am bani ma simt foarte nefericita. Cand am bani cumva se rezolva mai multe chestii. Depinde de prioritatile tale in viata. Eu zic ca aduc, da”.

Primavara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

Totodata, Miron a povestit ca daca ar avea un milion de euro ar deshide o afacere proprie.„Pentru mine un milion de euro este asa de departe incat habar nu am, dar cred ca as deschide ceva un business pentru a se inmulti acest milion. Dar normal ca mi-as lua si casa, masina si haine multe, ca toti moldovenii”.

Cristina Miron este de parere ca prietenie intre doua femei poate exista. „Poate. Totul depinde de tine si de temperamentul tau. Este, dar nu stiu cum sa argumentez asta.”, a mentionat bloggerita.

Harry si Meghan vor lansa un nou documentar. Noi detalii socante ies la iveala - FOTO

Influencerita crede si in prietenia dintre un barbat si o femeie, insa... „Depinde cum se stabileste din start si regula principala este ca daca cineva se implica mai mult cumva aici s-a terminat prietenia”.

In cele din urma Miron a spus ca nu ar ierta niciodata infidelitatea.

Articole din aceeasi categorie