26.05.2023
”Draga mea Regina, te iubesc infinit.” Beyonce, mesaj ravasitor pentru Tina Turner

Regina Rock’n Roll a murit la 83 de ani, macinata de o boala indelungata. Artistii din intreaga lume ii aduc omagii regretatei soliste care a incantat cu hiturile sale, adevarate ever-green-uri. Printre ei se numara si Beyonce, diva care a cantat alaturi de Tina Turner in 2008.

Omagiile curg din intreaga lume pentru legenda muzicii Tina Tuner, dupa ce cantareata a murit pe 24 mai, la varsta de 83 de ani, linistita, la resedinta sa elvetiana.

Celebra pentru slagarele sale „Proud Mary” si „The Best”, Tina Turner, ”pantera” cu picioare perfecte, este omagiata de toti artistii pe care i-a marcat. Cu o cariera de peste 60 de ani, cantareata americano-elvetiana a castigat opt ​​premii Grammy si are o stea atat pe Hollywood Walk of Fame, cat si pe St Louis Walk of Fame.

Asa nu l-ai mai vazut pe Dan Ionita! Bloggerul a rascolit prin arhiva si a publicat fotografii pe care le-a facut acum 15 ani: „Costumul e top” - FOTO

Dupa ce moartea Tinei Turner a fost anuntata miercuri seara, omagiile colegilor muzicieni, actori si alte celebritati au inceput sa curga pentru cantareata, denumita pe scara larga regina rock and roll-ului.

Beyonce i-a dedicat un mesaj special Tinei Turner. Cele doua au facut un show memorabil in 2008, pe scena Grammy, la cea de-a 50-a editie a prestigioaselor premii, care s-a tinut la Los Angeles, Staples Center.

„Draga mea Regina, te iubesc infinit”, a scris artista intr-un mesaj pe site-ul ei oficial. „Sunt atat de recunoscatoare ca ai fost o inspiratie pentru mine si multi altii in toate modurile, ai deschis calea! Esti inovatoare! Esti forta si rezistenta. Esti simbolul puterii si al pasiunii. Suntem cu totii atat de norocosi ca am fost martorii bunavointei tale si ai spiritului tau frumos, care va ramane aici pentru totdeauna. Iti multumesc pentru tot ce ai facut.”, a marcat public Beyonce plecarea indragitei artiste Tina Turner.

Cantaretul canadian Bryan Adams, care a avut si o piesa in duet cu Tina Turner, este profund afectat de trecerea ei in nefiinta. „RIP Tina Turner. Condoleante lui Erwin si familiei Tinei. Voi fi vesnic recunoscator pentru timpul petrecut impreuna in turnee, in studio si ca prieteni. Iti multumesc ca ai fost sursa de inspiratie pentru milioane de oameni din intreaga lume, pentru ca ti-ai spus adevarul si ne-ai oferit darul vocii tale. It's Only Love si asta e tot“, a scris el pe conturile sale de socializare.

Articole din aceeasi categorie