06.06.2023
Ella Chistol - calatorii de vis! Bloggerita a fost in Spania si Portugalia: „La capatul lumii” - VIDEO

Bloggerita Ella Chistol a plecat intr-o noua vacanta de vis, de aceasta data a vizitat mai multe obiective turistice din Spania si Portugalia, a facut cateva video si fotografii, pe care ulterior le-a publicat pe Instagram si le-a lasat cate o scurta descriere.

Acum doua zile bloggerita Ella Chistol a publicat pe Instagram un video in care se plimba intr-o rochie neagra, mulata pe corp prin Lisabona, Portugalia. 

„Da, da! Luati-ma acasa, ca m-am pierdut in frumusetea asta”, a intitulat Ella video. 

„Azi fara poze fashion si glam”! Vezi ce fotografii a publicat Emilian Cretu, dar si cum a felicitat-o pe Nina, cu ocazia zilei de nastere - FOTO/VIDEO

Urmatorul video postat de bloggerita, a fost facut „La capatul lumii”.  DIn secventele de pe Instagram se observa cum aceasta se plimba la apus, pe malul oceanului. 

Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

In Spania, Ella Chistol a vizitat orasul Valencia si a reusit sa-si faca mai multe fotografii. „Aproape Maldives, aproape Dubai, dar de fapt Valencia, Spania”, a scris bloggerita.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 150 mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Articole din aceeasi categorie