06.06.2023
„Azi fara poze fashion si glam”! Vezi ce fotografii a publicat Emilian Cretu, dar si cum a felicitat-o pe Nina, cu ocazia zilei de nastere - FOTO/VIDEO

Sora actorului Emilian Cretu, Nina, a implinit astazi frumoasa varsta de 23 de ani.

Cu aceasta ocazie, Emilian nu a ratat ocazia sa o felicite pe Nina prin intermediul mai multor postari publicate pe contul lui de Instagram care este urmarit de peste 510 mii de abonati.

Emilian a impartasit o imagine care a fost facuta chiar cu o zi inainte de aniversare.

„La multi ani @ninacretu5!!! Succes azi la examen”, a spus actorul.

Sarbatoare in familia Manciu! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Olga in mediul online: „Nu iti sunt astazi alaturi fizic, dar...” - FOTO

Totodata, Nina a avut parte de o dedicatie muzicala de la fratele ei. „Surioara, surioara, esti floare de primavara, esti floare de primavara. Azi mama lacrimi aduna, cand ne vede impreuna. La multi ani Ninali”, sunt cuvintele pe care le-a interpretat Emilian, cu zambetul pe buze.

De asemenea si jurnalista Daniela Ciocanu a postat o fotografie spontana, facuta pe malul marii in care apare alaturi de Nina.

„Azi fara poze fashion si glam. Azi tot din viata. Sa fii sanatoasa, fericita, perseverenta si mult succes la examen. La multi ani”, a mentionat Daniela in descrierea fotografiei.

„Atat de frumosi impreuna. La multi ani”, „La multi ani frumosi si sanatosi surioarei tale.”, „La multi ani buni, buni, buni, @ninacretu5!”, „Multi ani succese si multe realizari!”, sunt si cateva dintre urarile pe care le-a primit astazi Nina, in mediul online.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Milena Munteanu - intr-o vacanta continua! „Decizia a fost luata in patru zile, mi-am gasit aici iubirea vietii mele...” Afla ce schimbari s-au intamplat in viata modelului in ultima perioada - VIDEO

Nina Cretu are 23 de ani si e o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de 238 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie