14.04.2022
Ele sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului! Vezi vedetele din Moldova care vor deveni mamici in anul 2022 - FOTO

Traiesc momente unice si nu se sfiesc sa arate acest lucru si in mediul online. Unele vor deveni mame pentru prima oara, iar altele au experienta, avand deja copii.

Katy Black

Una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova, Katy Black, este in asteptarea celui de-a treilea copil. Tanara a anuntat pe Instagram despre faptul este insarcinata din nou la inceputul acestui an, chiar in ziua in care baiatul sau Simon a implinit un anisor. Atat Katy cat si sotul sau, antrenorul Cristian Cebotari isi mai doresc copii.

Tatiana Heghea

O perioada destul de lunga de timp interpreta Tatiana Heghea a ascuns faptul ca este in asteptarea celui de-al treilea copil. Cu toate acestea ieri femeia a anuntat despre frumoasa perioada prin care trece pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea TV Anna Panova a ramas fara locuinta in urma atacurilor rusesti! Ce spune acum femeia: „Am prins radacini aici, sper ca vom putea reconstrui totul...” - FOTO

„Dragii mei, azi se adevereste a fi ziua cea mult asteptata, plina de emotii in care vreau sa impart cu voi, prietenii si admiratorii mei, o mare fericire! La ai mei 34 de ani, vreau sa va impartasesc divina bucurie ca sub inima mea deja de 34 de saptamani duc si creste o noua viata. Acum 20 de zile am gasit puterea sa imi adun gandurile, emotiile, starea mea si sa inregistrez aceste confesiuni. A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate… dar mai presus de toate, prioritar si cel mai important este despre acea mare si suprema binecuvantare! Te asteptam.”, a scris Tatiana.

De asemenea interpreta a publicat si un video in care povesteste despre cum este sa fii insarcinata pentru a treia oara.

Doina Danielean

Este pe ultima suta de metri urmand sa aduca pe lume o fetita chiar in aceasta luna. Jurnalista Doina Danielean a povestit pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata pentru a doua oara in luna septembrie a anului trecut. „Sarcina uterina, monofetala in evolutie, ce corespunde termenului de 8 saptamani, bebe are 18mm, a zis doamna medic zambind. Am iesit ambii plutind din cabinet. Vasile sclipea! Multumesc Doamne pentru toate cate mi le-ai dat ca acum sa ajung sa simt fericirea asta! Multumesc tuturor care se bucura cu noi”, a scris femeia intr-o postare publicata la acea vreme.

Pana la lacrimi! „Fata asta cu siguranta nu avea de gand sa atace pe nimeni”: Maxim Galkin a publicat un filmulet emotionant cu un copil de cinci ani care a reusit sa supravetuiasca ca prin minune din Mariupol - VIDEO

Sasha Letty 

Interpreta va deveni pentru prima data mamica in vara acestui an. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta Sasha a povestit ca se simte foarte bine si savureaza din plin aceasta perioada unica in viata sa. O perioada lunga de timp a ascuns faptul ca este insarcinata, insa cu cateva zile in urma a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii unde se poate observa burtica de graviduta bine conturata. 

Recent mai multe femei cunoscute din tara au devenit mamici. Printre ele se numara bloggerita Daniela Cheltuitor, reporterul de la PRO TV, Cristina Gonta si regizoarea Teatrului Geneza Art, Daniela Burlaca.

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie