14.04.2022
Prezentatoarea TV Anna Panova a ramas fara locuinta in urma atacurilor rusesti! Ce spune acum femeia: „Am prins radacini aici, sper ca vom putea reconstrui totul...” - FOTO

In ultima sa postare de pe Instagram, prezentatoarea TV Anna Panova a aratat ruinele casei sale, pe care rusii le-au lasat dupa ce si-au infiintat acolo postul de comanda si unitatea medicala.

Tot mai multi civili si persoane publice din Ucraina sunt afectate zilnic de atacurile armate ale ocupantilor rusi. De curand si prezentatoarea TV Anna Panova s-a plans si si-a exteriorizat toate emotiile dupa ce a ramas fara casa sa din Ucraina.

Producatorii europeni de parfumuri si cosmetice se confrunta cu un deficit de materii prime din cauza razboiului din Ucraina

 Ea le-a aratat internautilor ramasitele casei, bucatile de carucior, jucariile copiilor si lucrurile aruncate pe afara. 

Anna a spus ca s-a simtit in siguranta in Ucraina in primele trei zile de razboi, dar doar pana au sosit tancurile rusesti. Rusii au fortat familia sa sa se mute intr-un loc sigur si au infiintat un post de comanda si o unitate medicala in casa lor.

„Ma uit la aceste fotografii si nu cred ca vara stateam aici in piscina. Nu s-au mai pastrat nici fotografiile de ani de zile din casa, nici picturile artistilor ucraineni pe care Sasha le-a colectionat timp de 25 de ani, dar totusi cel mai important este ca suntem in viata.”, a adaugat ea. 

Prezentatoarea TV a recunoscut ca probabil nu si-ar fi dorit niciodata sa se intoarca pentru a nu vedea aceasta grozavie, dar totusi e constienta ca „a prins radacini acolo” si spera ca va putea reconstrui totul.

Vine barza! Sasha Letty va deveni mamica pentru prima oara. Ce spune interpreta despre sexul copilului si schimbarile hormonale din corpul sau: „Este prima emisiune la care eu am emotii, tremur si totul pentru ca sunt intr-o ipostaza noua” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie