14.04.2022
Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Interpreta Tatiana Heghea a anuntat de curand ca este insarcinata pentru a treia oara. Aceasta a dat vestea cu mare entuziasm, exprimand toate sentimentele de recunostinta, bucurie si iubire pe care le are in acest moment.

Ieri, viitoarea mamica a publicat un video absolut emotionant pe retelele de socializare. In acesta Tatiana povesteste experienta sa si emotia care o urmareste atunci cand realizeaza ca pentru a treia oara va deveni mama unui „pui de om” .

Horoscop 14 aprilie 2022. Zodia care se intoarce la o iubire din trecut

In descrierea videoului, Tatiana a lasat si o descriere in care si-a adunat toate emotiile, gandurile si simtirile si le-a distribuit cu internautii si admiratorii sai: „Dragii mei, azi se adevereste a fi ziua cea mult asteptata, plina de emotii in care vreau sa impart cu voi, prietenii si admiratorii mei, o mare fericire! Vreau sa va impartasesc divina bucurie si binecuvantare pe care o traiesc deja de 34 saptamani. Sub inima mea, duc si creste o noua viata…. Acum , 20 de zile am gasit puterea sa imi adun gandurile, emotiile, starea mea si sa inregistrez aceste confesiuni. Va invit sa le audiati in materialul de mai jos. A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate… dar mai presus de toate, prioritar si cel mai important este despre acea mare si suprema binecuvantare!”, a impartasit Tatiana. 

Indragita interpreta a inregistrat un monolog induiosator pe fundalul imaginilor parca desprinse din poveste.

De asemenea familia a optat pentru o locatie sugestiva si anume: Gradina Miracolelor din Dubai.

Protagonista in clipul filmat a fost nu doar Tatiana, dar si sotul impreuna cu cei doi copii ai lor.

Imbratisarile tandre, saruturile pasionale si grija celorlalti membri fata de Tatiana nu a lipsit pe tot parcursul videoului, iar emotiile pozitive si de nerabdare ii caracterizeaza pe fiecare din cei prezenti in filmare. 

Dragostea invinge totul! Nina Cretu si Renato Usatii au inchis „gurile rele” ale carcotasilor si se pare ca continua sa formeze un cuplu. Cum i-a dat de gol Emilian Cretu: „Asa-i cu dragostea la distanta....” - VIDEO

Femeia a tinut sa precizeze ca traieste acest vis deja a 32-a saptamana: „32 de saptamani magice, rupte din poveste, 224 de zile pe care le-am trait si le traiesc la maxima intensitate intr-un amalganm de emotii si stari. Stari de recunostinta, implinire maxima, impletita cu stari de grija, poate chiar frica materna.”, spune ea. 

Tatiana a tinut sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru ca i-a incredintat aceasta nobila misiune, de a deveni parinti pentru a treia oara. Aceasta a mai precizat ca multumeste si pentru faptul ca egoismul ii este absolut strain, iar iubirea e cea care o caracterizeaza. 

Bineinteles internautii au reactionat imediat. Felicitarile si urarile de bine au fost nenumarate, iar gandurile bune au dominat in fiecare comentariu: „Te cuprind, esti minunata, tu stii, ti-am mai spus-o, dar cu burtica esti in genere cosmos/ Tatiana draga, este atat de frumos modul in care iti traiesti tu viata ta de Femeie... Binecuvantata si preafericita sa fii! Cuprind cu toata caldura!!!”, i-au scris urmaritorii interpretei. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie