31.01.2023
Ei sunt cei 10 artisti care vor lupta in Finala Nationala Eurovision 2023! Afla cine sunt favoritii juriului in acest an - VIDEO

Au fost desemnati finalistii preselectiei nationale a Eurovision. Printre acestia sunt, SunStroke Project si Pasha Parfeni, care au mai reprezentat tara noastra in cadrul acestui concurs, dar si Surorile Osoianu – surpriza acestei editii. Cei 10 artisi care vor evolua in finala din martie au fost selectati aseara de un juriu dupa auditiile live. Vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta cine sunt ceilalti finalisti.

Zece interpreti din Republica Moldova vor concura la finala Nationala Eurovision 2023. Concurentii au fost selectati in urma etapei auditiilor live, care s-au desfasurat in acest weekend.

Cel mai mare punctaj l-a acumulat trupa Sunstroke Project, care, a mai reprezentat Moldova la Eurovision, in 2010, cu Olia Tira, si in 2017, cand au reusit sa obtina cel mai bun rezultat pentru tara noastra, locul 3, cu „Hey Mamma”. 

In acest an, artistii au ales sa interpreteze piesa „Yummy Mommy”.

Cu 2 puncte mai putin, merge in finala si Pasha Parfeni, care la fel a reprezentat tara noastra la Eurovision in 2012, obtinand locul 11 cu melodia Lautar. Acum, artistul a intrat in concurs cu piesa „Soarele si Luna”.

Divortul a motivat-o sa faca o schimbare mare in viata ei! Afla povestea Eugeniei Gastemulte care a dat jos peste 50 de kilograme: „Am trecut printr-o depresie severa din motiv ca eram acuzata ca n-am slabit natural” INTERVIU

Pe locul 3 s-a clasat Donia cu piesa „Red Zone”, fiind urmata de Aliona Moon care, la fel, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision in 2013 si s-a clasat pe locul 11. De aceasta data, artista a iesit pe scena cu piesa „Du-ma”.

Nu a aparut la TV de mai bine de 2 ani! Afla de ce a lipsit in tot acest timp Catalin Josan, dar si ce surprize pregateste interpretul: „Au fost timpurile tulburi” - VIDEO

Printre finalisti se mai numara: OL, cu piesa „Why You Play It Cool”, dar si Surorile Osoianu cu melodia „Bade, badisor, badita”.

„Povestea Tania si Taziku”. Emilian Cretu - in costum popular si cu fusul in maini a facut o parodie la adresa lui Tany Vander - VIDEO

Vor concura in Finala Nationala Eurovision si Vor NORDIKA, Victor Gulick, Cosmina si Corina Ivanov. Cei 10 finalisti au fost alesi doar in baza votului juriului. Interpretul care va reprezenta tara noastra la Eurovision va fi desemnat pe 4 martie.

Concursul Eurovision va incepe pe 9 mai la Liverpool, Marea Britanie. Gazda a fost selectata pentru a inlocui Ucraina, castigatoarea Eurovisionului de anul trecut.

Articole din aceeasi categorie