05.04.2022
Egor Kreed - om al strazii in Emiratele Arabe Unite! Acesta s-a confruntat cu o situatie neprevazuta pentru ca este rus. Vezi ce l-a lasat pe artist fara niciun ban - VIDEO

Tot mai multi artisti rusi stabiliti in Emiratele Arabe Unite sunt dezamagiti si total revoltati din cauza sanctiunilor impuse acolo. Egor Kreed a iesit recent pe retelele de socializare cu o cadere usor nervoasa din cauza faptului ca atat el cat si prietenii sai nu si-au putut plati cumparaturile de la supermarket.

Egor a primit recent statutul de rezident al Emiratelor. Cu toate acestea, zilele trecute, fostul membru Black Star s-a plans abonatilor de lipsa banilor si s-a autointitulat - om al strazii fara adapost.

Rapperul a spus ca el si prietenii sai nu au putut cumpara mancare de la supermarket din cauza blocarii cardurilor bancare. Un videoclip cu participarea lor a aparut pe canalul Dvach Telegram.

„Pe scurt, explic de ce avem numele de „oameni ai strazii”. Aseara am decis sa cumparam mancare si am mers la un supermarket. Si ce sa vezi? Daca ieri imi permiteam o friptura pentru un milion de ruble, azi nu imi permit nimic pentru ca cardul nu functioneaza. Imi incerc cardurile eu, isi incearca cardurile prietenii mei - nimic. Nu functioneaza!”, a explicat Creed.

”Ingerii” reinventati! Ce n-a reusit Victoria’s Secret a reusit Kim Kardashian, in cea mai recenta campanie de promovare a lenjeriei de corp semnata de ea

A ramas fara grai! Ce spune interpretul ucrainean Max Barskih despre tragedia de la Bucea - VIDEO

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Anterior, Egor era in culmea fericirii si se lauda pe retelele de socializare cu noua sa cetatenie. Acesta a facut si o gluma si a zis ca in sfarsit va putea fi un seic cu mai multe sotii.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie