05.04.2022
A ramas fara grai! Ce spune interpretul ucrainean Max Barskih despre tragedia de la Bucea - VIDEO

Recent mai multi civili din orasul Bucea, situat la nord de Kiev, au fost ucisi in timpul ocupatiei militare ruse. Majoritatea victimelor crimelor de razboi facute de armata rusa in regiune au fost ingropate in gropi comune.

Cantaretul ucrainean Max Barskih a postat un scurt videoclip pe pagina sa de Instagram in care si-a impartasit impresiile despre intamplarile de la Bucea. 

„Astazi am vazut videouri filmate la Bucha. Sincer, nici nu stiu cum sa reactionez la asta. Ura pentru rusi, pentru Rusia, creste cu fiecare secunda. Fiecare rus care il sustine pe Putin si actiunile sale este un adevarat fascist. Este chiar si mai rau decat ce a fost in Germania”, a spus interpretul, adaugand ca raul va fi cu siguranta pedepsit.

Antonina Goloseeva - moldoveanca care a facut senzatie la „IUmor”, insa nu datorita glumelor sale! Dansatoarea a evoluat pe scena cu un numar de Strip-Dance. Vezi momentul care i-a lasat pe jurati cu gura cascata - VIDEO

Seful Consiliului European, Charles Michel, a numit evenimentele de la Bucea un masacru si a anuntat noi sanctiuni impotriva Rusiei.

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Intre timp, cantaretul Max Barskih a schimbat microfonul din mainile sale pe arme si s-a inrolat in randurile Fortelor Armate ale Ucrainei. Artistul, originar din Hersonul care este ocupat temporar, a vorbit taios despre rusi si a anuntat ca nu va mai veni niciodata in Rusia pentru a evolua la concerte.

„Mai bine sa taci, decat sa sustii razboiul!” Nicu Tarna - critica dur oamenii care sprijina armata ruseasca: „Eu cred ca ucrainenii vor castiga acest razboi si vor deveni unul dintre cele mai puternice natiuni din Europa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie