06.02.2023
E indragostit nu doar de muzica! Ce spune Andriano Marian despre iubita lui, dar si ce planuri profesionale are: „Va fi o colaborare cu cea mai puternica orchestra din lume, ii ceva big de tot” - VIDEO

Dirijor si fondator al orchestrei Moldovan National Youth Orchestra, Andriano Marian, a fost invitat la O Seara Perfecta unde a marturisit cateva detalii de la concertul pe care urmeaza sa-l aiba in scurt timp, despre planurile pentru viitor, dar si daca are sau nu iubita.

Andriano a mentionat pentru emisiunea O Seara Perfecta ca si-ar dori sa faca un CD si cel putin sa-l puna pe o aplicatie pentru muzica:„Fiecare sa puna in masina sau unde vrea el aceasta muzica si atunci chiar sa fie un impact.”

Andreea Bostanica - mai sincera ca niciodata! Bloggerita a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu tatal sau si veniturile de pe Tik Tok: „La 18 ani am avut ca scop sa imi iau masina si apartament” - VIDEO

Marian a spus ca nu-i usor sa faci evenimente:„Oamenii care facem asta stim ca e complicat, e intodeauna o provocare, iti pare ca ai avut succes ieri, dar maine e o alta zi. Chiar daca n-o sa functioneze cu sala, sau cu biletele, eu imi asum aceste lucruri. Cateodata ai impresia ca o sa impuste, dar nu impusca.”

Dirijorul a remarcat ca se simte o concurenta, la subiectul evenimentelor din Republica Moldova.

„E un eveniment, care cumva am zis ca oricum il fac, e gandul meu si nu conteaza ce va fi si stiu ca daca nu facem acum, cine stie cand o sa facem. Eu is adeptul la: daca ai ceva in gand, simti ca trebuie de facut, trebuie sa faci, nu te uita la nimic si mergi inainte.”

Andriano a mentionat ca simte lipsa patriotismului la noi in tara:„Eu tin minte chiar in Georgia cand am fost, mergeam pe autostrazi si vedeam aceste drapele mari si ziceam noua asta ne lipseste atat de tare. Eu tot ma gandeam de Ziua Independentii de ce nu scoatem toti drapele, cum fac Americanii, se fac concerte mari, noi nu avem chestia asta...”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, nedezlipiti in escapada din Maldive: “Sa va iubiti cel putin o vesnicie"

Dirijorul a spus cum a ales vocile pentru concert:„Nu-i secret, in mare parte sunt voci cu care lucrez traditional, dar totdeauna incercam sa luam anumiti parteneri. Vocile se aleg dupa, pentru mine ii foarte important sa lucrezi usor, sa simt acea piesa si desigur sunt piese in care e clar ca trebuie sa fie o voce de barbat si la altele e clar ca trebuie sa fie o voce de femeie, desi mai sunt si exceptii, e asa un cumul de chestii care conteaza foarte mult.”

Marian a remarcat ca au fost artisti buni alaturi de care n-au lucrat, fiindca, nu vroiau sa invete ceva nou.

Dirijorul si-a spus planurile pentru viitor:„Doresc sa fac un concert de muzica orientala, deja l-am facut, dar vreau sa-l fac intr-un format mai mare. In iulie va fi o colaborare cu cea mai puternica orchestra din lume, ii ceva big de tot. Planificam o expeditie in Romania. Facem un cor cu oameni de varsta a treia. Sunt destul de multe ganduri care acum se aseaza ca un puzzle.”

A adus un nou succes tarii noastre! Mister Planet 2022, Adrian Lefter - mandru de elevele sale care au castigat premii la unul dintre cele mai importante concursuri internationale din Georgia - VIDEO

Andriano a marturisit ca acum este intr-o relatie. Andriano Marian este dirijor si fondator al orchestrei Moldovan National Youth Orchestra.

Articole din aceeasi categorie