06.02.2023
Andreea Bostanica - mai sincera ca niciodata! Bloggerita a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu tatal sau si veniturile de pe Tik Tok: „La 18 ani am avut ca scop sa imi iau masina si apartament” - VIDEO

Cea mai urmarita moldoveanca de pe Tik Tok s-a lasat descusuta de secrete. Andreea Bostanica a primit echipa emisiunii O Seara Perfecta in casa ei si a oferit un interviu in exclusivitate, in care a facut dezvaluiri sincere despre divortul parintilor, relatia cu tatal, veniturile pe care le castiga, dar si presupusele relatii ale tinerei.

Cea care ii este mereu alaturi si o sustine este mama, insa mai putin se stie despre tatal Andreei Bostanica. Parintii ei sunt divortati si chiar daca isi vede foarte rar tatal, totusi il iubeste, spune tanara.

„Parintii mei sunt divortati de cand am facut 7 ani. Vorbesc cu tata, dar iti dai seama ca este o distanta asa intre noi. El ma suna, ma felicita la sarbatori, uneori poate sa mai uite de exemplu. De ziua mea m-a felicitat seara, nu stiu, poate a uitat. Nu este aceeasi relatie ca cu mama mea. Dar eu il iubesc mult de tata, si el ma iubeste, stiu asta.”, a spus bloggerita.

Fiica Madonnei, moment stanjenitor dupa ce a intarziat la o prezentare de moda. A incercat din rasputeri sa se fereasca de fotografi - FOTO/VIDEO

Intrebata daca au fost momente in care a simtit ca i-a lipsit tata, Bostanica a raspuns: „Cred ca da. Tin minte la liceu toate prietenele mele de exemplu veneau tatii sa le ia sau ne punea sa scrim compuneri despre tati.”

A inceput sa filmeze vloguri inca de la 8 ani, iar acum a ajuns sa aiba 700 de mii de abonati pe Youtube. „Aveam vreo 8-9 ani si atunci nu cred ca posta cineva de varsta mea pe Youtube. Aveam si aplicatii de editat, imi placea procesul de editat.”, a mentionat Andreea Bostanica.

Ce dieta tine Anastasia Lazariuc, la 69 de ani. Afla la ce aliment a renuntat aproape complet

Atunci cand ai peste 5 milioane de urmaritori pe Tik Tok este foarte important sa tii pasul si sa livrezi zilnic material nou, spune Andreea. Aceasta activitate ii fura mult timp, dar totodata este principala sursa de venit a tinerei. „De asta se ocupa managerii mei, de colaborari, plasarile de produs, dar acum da, cele mai mari venituri sunt de pe Tik Tok. Nu imi place sa zic suma, dar imi ajunge pentru vacantele pe care le vreau eu. La 18 ani am avut ca scop sa imi iau masina si apartament. Imi ajunge pentru tot ce imi doresc eu.”

Dupa ce manelistul Jador a publicat un filmulet cu Andreea, au aparut tot felul de presupuneri ca cei doi ar avea o relatie. „Suntem cunoscuti, este o relatie de prietenie. A fost la ziua mea de nastere. Atat, nimic mai mult.”, a povestit vedeta.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, nedezlipiti in escapada din Maldive: “Sa va iubiti cel putin o vesnicie"

A intrat in gura lumii si a fost adesea comentata si comparata cu Iuliana Beregoi. Andreea a povestit ca totul a pornit de la un live pe Tik Tok. „Mi-am trimis foarte multi oameni o inregistrare in care zicea ea ca ma uraste. Am fost si eu socata pentru ca nu stiam. Noi nu vorbisem de vreo 2 ani. Chiar nu stiu. Iuliana, de ce ma urasti? Vrem sa aflam. Pentru mine este straniu pentru ca noi nu ne intersectam. Nu stiu de ce are ciuda asta pe mine zicand ca am uraste. Eu chiar as vrea sa fim prietene. Cand eram mici faceam canto in acelasi loc, ne vedeam foarte des. Eu chiar as vrea sa fim prietene, sa lansam ceva impreuna.”

Dupa ce finalizeaza liceul, bloggerita a decis ca va aplica la o facultate de la noi din tara, insa nu s-a decis la care anume.

Articole din aceeasi categorie