06.02.2023
A adus un nou succes tarii noastre! Mister Planet 2022, Adrian Lefter - mandru de elevele sale care au castigat premii la unul dintre cele mai importante concursuri internationale din Georgia - VIDEO

Mister Planet 2022, Adrian Lefter, impreuna cu Alexandrina Morari si Denisa Triboi au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Acestia au vorbit despre succesul pe care l-au obtinut in cadrul concursului international „World Rising Star” 2023.

Adrian Lefter a oferit mai multe detalii despre concursul din Georgia la care au participat recent modelele din cadrul scolii sale. „Este un concurs de fapt foarte important pentru Moldova. A fost prima oara cand ne-am prezentat acolo. Am avut o misiune foarte mare, ca sa ne prezentam frumos. Este vorba de un concurs in Georgia care se desfasoara deja de 20 de ani. Sunt aceeasi organizatori ca la Mister Planet. Am reusit sa facem cea mai mare delegatie, 6 modele superbe si am reusit sa aducem 6 coroane acasa. Au fost 80 de modele, 40 de concurenti, au fost doar 20 de trofee dintre care 6 au fost ale noastre.”, a povestit Lefter.

Alexandrina Morari a reusit sa obtina titlul de Grand Prix, iar Denisa a obtinut titlul de Miss Europe.

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, cele doua modele au fost intrebate cand au inteles ca vor sa activeze in domeniul modelingului. „Eu am inteles ca modelingul este important de la varsta de 11 ani. Ceea ce m-a motivat pe mine sa merg in Georgia la acest concurs au fost modelele care au ajuns la un nivel foarte inalt. Vreau sa ajung si eu ca ele.”, a recunoscut Alexandrina.

Horoscop 6 februarie 2023. Zodia care s-ar putea imbogati peste noapte. Probleme in dragoste pentru unii nativi

De asemenea Morari a adaugat: „Profesorii desigur ca sunt mandri si prietenii la fel. Eu incerc sa recuperez totul de la scoala.”

Procesul de pregatire pentru un concurs ca „World Rising Star” dureaza destul de mult timp. „Procesul cap coada ar dura foarte mult de fapt. Noi suntem acolo 6-7 zile pentru toate probele, dar pregatirea poate dura si pana la cateva luni. Noi am avut la dispozitie aproximativ o luna.”, a mentionat Adrian Lefter.

Alexandrina face modeling de mult timp, insa nu putem spune acelasi lucru si despre Denisa. Aceasta a pasit in acest domeniu de 4 luni. „La mine a fost foarte greu, nu am foarte multa experienta, fac modeling de 4 luni.”

„Pentru mine cel mai greu a fost proba cu constumele nationale. In toate zilele l-am prezentat pe el si imi era incomod si greu.”, a spus modelul Denisa Triboi.

Valerie Lungu, reactie dupa ce mai multi internauti s-au amuzat pe seama inaltimii ei. Influencerita nu s-a mai abtinut: „Sunt...” - FOTO

Adrian Lefter a povestit si despre cum ajung fetitele micute de 4-5 ani sa fie modele in cadrul academiei sale. „Multi parinti vin la noi si spun ca copiii lor au o atragere oarecare. Altii vin cu ideea ca copiii sunt prea timizi si ar vrea sa le ofere o disciplina extra.”

In curand Adrian impreuna cu modelele sale vor ajunge la Paris Fashion Week si Milano Fashion Week. „Vor fi si multe proiecte in Bali, Malaysia. Sunt foarte multe pe lista noastra.”, a mai spus Lefter.

Articole din aceeasi categorie