06.02.2023
Cleopatra Stratan si Edward Sanda, nedezlipiti in escapada din Maldive: “Sa va iubiti cel putin o vesnicie"

Cleopatra Stratan si Edward Sanda se iubesc cu pasiune si vor ca si fanii lor sa stie asta. Tinerii soti se afla intr-o vacanta romantica in Maldive si isi tin admiratorii la curent cu escapada lor exotica.

In cele mai noi imagini postate pe Instagram din vacanta lor de vis, Cleopatra si Edward se saruta cu pasiune, spre incantarea fanilor lor.

“Love in Paradise” / Iubire in Paradis – au comentat si ei la imaginile publicate.

“O familie frumoasa si talentata, vacanta placuta!"

“Sa va iubiti cel putin o vesnicie!”, le-au transmis admiratorii.

Cei doi s-au filmat si dansand senzual pe plaja cu nisip fin, pe ritmurile piesei noi “E vremea de iubit”.

Intrebata daca isi doreste sa devina mama in viitorul apropiat, Cleopatra Stratan, in varsta de 20 de ani, nu a exclus aceasta posibilitate, insa crede ca acum nu este chiar cel mai bun moment.

„E o cronologie intreaga legata de viata privata cu care ai de-a face si nu te poti ascunde orice s-ar intampla. La capitolul copii, ne dorim si eu, si Edy, doar ca vrem sa mai copilarim noi intai, pentru ca suntem tineri si vrem sa mai traim perioada asta frumoasa. Si nu spun ca ne-ar incurca copilul, insa avem foarte multa treaba, vrem sa mai calatorim, sa mai umblam, sa avem libertatea asta si cand simtim nevoia de un membru al familiei si sa ii dedicam timpul, fireste ca nu o sa renunt la muzica sau in a ma mai ocupa de mine personal, doar ca o sa fie un alt ritm. Nu suntem chiar pregatiti pentru asta acum, dar daca intr-un an s-o intampla sa apara si un copil, ne vom bucura de el, Doamne ajuta!”, a declarat aceasta, potrivit Viva!.

Articole din aceeasi categorie