06.08.2024
E data oglindă! Află de la numerologul Alisa Babin care este semnificația zilei de 08.08.2024 - FOTO

Conform interpretărilor numerologice ale Alisei Babin, ziua de 08.08.2024 este considerată un moment deosebit în care influențele karmice pot deveni mai evidente și pot influența traiectoria personală și colectivă a oamenilor. 

Multe persoane se sperie de această dată spunând că va fi o zi legată de karma „grea”, datorii multe și alte evenimente complicate.

Debut nefericit pentru primii luptători moldoveni la Jocurile Olimpice de la Paris! Victor Ciobanu și Irina Rîngaci au suferit înfrângeri - FOTO

Alisa a menționat că această zi nu are un impact rău asupra noastră: „8 august este și o zi a oportunităților. Opt este simbolizat și influențat de Saturn, planeta care este responsabilă de disciplină, structură și lecții karmice. Saturn poartă vibrații puternice care pot atât să ajute, cât și să împiedice. Totul depinde de modul în care folosiți energia. Această zi este o ocazie unică de transformare, șansa ta de a te elibera de scenariile ca roata norocului care te împiedică să mergi înainte și de a începe un nou capitol în viața ta. Pentru a valorifica energia acestei zile, este important să vă abordați acțiunile conștient. Acesta este momentul perfect ca să vă întrebați: Ce probleme trebuie rezolvate astăzi?”.

Au făcut înconjurul lumii! Top hituri din Republica Moldova care au cucerit milioane de oameni - VIDEO

„Așadar, nu cedați panicii și fricii. 08.08.2024 este șansa voastră pentru schimbări pozitive și o nouă rundă de viață. Haideți să eliminăm împreună obstacolele karmice și să creăm spațiu pentru un viitor nou, altfel”, a concluzionat numerologul.

Alisa Babin este un terapeut-numerolog din Republica Moldova și se mândrește cu o comunitate de peste 6 mii de urmăritori pe Instagram.

De ce devenim dependenți de shopping? Inga Platon, psihoterapeut: „Este o formă similară cu jocurile de noroc”

SURSĂ FOTO - INSTGRAM/alice.coachmentor

Articole din aceeasi categorie