18.11.2022
Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

Recent, cunoscutul interpret de la noi, Patrick Hanganu a fost invitat in cadrul podcastului „Sincer cu tine” moderat de Zina Bivol.

In cadrul interviului artistul a vorbit despre traume, bani, dar si viata persoanala. Dupa ce acum cateva luni a devenit tata, Patrick a decis sa ofere detalii vizavi de aceasta tema.

Intrebat daca a participat la nasterea fiului sau, Patrick Junior, el a raspuns: „Eu in seara aia caram flori si baloane acasa ca sa pregatesc camera pentru bebelus, dar deja cand s-a nascut la ora 1 eram in camera si il asteptam impreuna cu mamica. A fost un moment super frumos.”

Sarbatoare pentru cei de la Brio Sonores! Mihai Gandraman este omagiat. Afla ce mesaj a primit tenorul din partea celorlalti membri ai trupei - FOTO

Chiar daca are o relatie de dragoste de doi ani cu mama copilului sau, interpretul a decis sa nu faca publica viata sa personala pe retelele de socializare. Acesta a explicat si care este motivul. „Eu despre viata mea personala vorbesc foarte putin. Ea uneori imi spune ca ar fi bine sa postez, dar eu nu vreau pentru ca toata informatia asta pe care eu o dau lumii dupa asta iarasi vine spre mine. Eu cand ma intalnesc cu oameni pe la evenimente ei stiu prea multe si se apropie si vorbesc si ma intreaba. Dar este bine ca o persoana publica care este in vazul lumii sa nu expuna prea multe lucruri despre viata lui personala. Nu iubesc sa expun asta. Este prea obositor pentru mine.”, a recunoscut Patrick Hanganu.

Acum este mai rezervat in ceea ce priveste expunerea detaliilor din viata sa personala in mediul online, insa nu mereu a fost asa. „Esti mai indraznet cand esti asa, mai copil. Dar cand esti la o varsta in care trebuie sa privesti lucrurile cu 2,3,10 ani inainte, atunci iti dai seama ca inainte sa arati ceva trebuie sa te gandesti ce o sa fie peste 5 ani. Ce se spune la televizor ramane pentru toata viata. Eu cred ca sunt o persoana destul de secretoasa. Nu stiu daca ma asigur de ceva, dar asta este principul meu de a fi. Parintii si prietenii cei mai buni stiau ca o sa devin tata, dar nu toti.”, a spus artistul.

Inca nu le vine sa creada! Cum arata in interior bolidul sotilor Ilie si Tatiana Maxian, dar si ce functii are acesta: „Doar ne apropiem de ea si ea se deblocheaza” - VIDEO

De asemenea,  Zina Bivol a intrebat: „Tu ai ramas prieten cu fostele tale iubiri?”, iar Patrick a raspuns: „Sigur. Fiecare relatie pe care noi o avem in viata este o experienta care ne invata ceva. Odata ce noi invatam ceva trebuie sa fim recunoscatori persoanelor care au fost alaturi de noi.”

Priveste interviul integral mai jos:

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie