18.11.2022
Cu siguranta nu ai mai vazut-o asa! Vezi cum a aparut bloggerita Vlada Botan in ultima sa publicatie pe retelele sociale - FOTO

Cunoscuta interpreta de la noi, Vlada Botan, in varsta de 18 ani, a decis sa faca o schimbare la infatisarea sa. Insa nu pentru mult timp! Vezi in articolul de mai jos despre ce este vorba. 

Recent, pe pagina sa oficiala de Instagram, interpreta Vlada Botan a publicat o serie de imagini video si fotografii in care o vedem intr-un look neobisnuit. 

Este vorba despre felul in care bloggerita s-a machiat, dar si ce coafura avea.

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

Aceasta a optat pentru un machiaj mai provocator, in nuanta roz, cu codite neobisnuite. De asemenea, aceasta a imbracat o peruca in forma de un bob alungit, pe care de altfel a imprumutat-o de la actorul Emilian Cretu. 

„Multumim pentru peruca. Am un par superbisim de la baba Dora”, a mentionat tanara in InstaStoryes. 

Mesajul neasteptat transmis de Paula Seling, dupa aparitia zvonurilor conform carora ar fi divortat - FOTO

Se pare ca aceasta a ramas incantata de rezultatul final, caci a facut o multime de fotografii si filmulete. 

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Articole din aceeasi categorie