26.10.2023
Dupa un an de tacere, Tany Vander a rabufnit! Ce i-a transmis lui Emilian Cretu: „Fa frumoaso, linisteste-te”! - FOTO/VIDEO

De mai bine de un an, Emilian Cretu o parodiaza pe Tany Vander. Recent, bloggerita a venit cu un mesaj la adresa actorului. Vezi in articolul de mai jos ce a publicat aceasta pe social media.

Tany Vander era in masina si asculta radio-ul, iar acolo se vorbea despre parodiile actorului Emilian Cretu la dresa sa. „Atunci cand la radio se vorbeste despre cum cineva face parodii ieftine pe seama mea. Foarte importanta informatie”, a mentionat bloggerita.

Natalia Gordienko nu si-a putut stapani lacrimile in direct la O Seara Perfecta. Care a fost motivul - VIDEO

Intr-un alt story, Tany a mentionat o fraza pe care a spus-o unul dintre moderatorii emisiunii: „”Fa frumoaso, linisteste-te”, mai ideal nu se putea spune”.

Cher, detalii despre iubitul ei tinerel! Ce o deranjeaza pe artista la relatia cu Alex Edwards

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

O cunoscuta influencerita a murit la numai 25 de ani! Disparuse complet de pe retelele sociale din luna august

Articole din aceeasi categorie