26.10.2023
Cher, detalii despre iubitul ei tinerel! Ce o deranjeaza pe artista la relatia cu Alex Edwards

Cher a vorbit deschis intr-un interviu despre relatia ei cu Alexander Edwards, recunoscand ca de multe ori el habar nu are despre ce vorbeste ea. El e mai tanar cu 40 de ani decat ea!

Cher, in varsta de 77 de ani, a confirmat luna trecuta ca idila ei cu modelul de 37 de ani continua dupa unele speculatii, iar acum a dezvaluit cum este sa se intalneasca cu cineva care este cu 40 de ani mai tanar decat ea. „Urasc sa vorbesc despre cat de fericita sunt, dar ne simtim foarte bine impreuna", a declarat ea pentru publicatia Extra, conform Page Six. 

„Putem vorbi despre muzica. Putem vorbi despre orice. Are un simt al umorului grozav, are cel mai dragut fiu din lume... Pur si simplu ne intelegem."

„Uneori vorbesc cu el si habar n-are despre cine vorbesc... Zilele trecute, l-am intrebat: „Stii cine, nu stiu, este Clark Gable? Cineva a raspuns: 'Da, bineinteles', dar el se uita la mine si spune: 'Nu eram inca nascut'", a adaugat ea.

O tanara a mers imbracata in rochie de mireasa la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut sa-i strici ziua?”

Dezvaluirea sincera vine dupa ce artista Cher s-a laudat cu fizicul iubitului ei, numindu-l „un barbat frumos". „Alexander are dinti de diamant, tatuaje, par alb si este mult mai tanar. Este un barbat frumos", a declarat ea pentru People, adaugand ca „nu este surprinsa" ca relatia ei cu producatorul muzical mult mai tanar, in varsta de 37 de ani, a atras atat de multa atentie. „De asemenea, cred ca este amuzant sa fii interesat de viata amoroasa a altcuiva.", a adaugat ea.

Povestea de iubire dintre Cher si Alexander Edwards

Cei doi si-au dat seama ca au o legatura puternica dupa ce s-au intalnit „timp de aproximativ 15 minute" la un eveniment din cadrul Saptamanii Modei de la Paris, in toamna anului 2022. Cher a explicat ca un prieten comun i-a dat numarul ei de telefon, ceea ce a fost „cu adevarat socant, pentru ca oamenii pur si simplu nu dau numarul meu", a spus ea.

Cea mai tanara femeie de afaceri din lume are doi ani: „La un an, detinea deja propria companie. Pana la 5 ani, va fi milionara in dolari”

„Le spuneam tuturor prietenelor mele: "Suntem prea batrane pentru a iesi cu barbati cu adevarat tineri si nu ma voi reindragosti niciodata".

Cuplul, care colaboreaza pentru primul ei album de sarbatori, „Christmas", s-au impacat in septembrie, dupa ce se pare ca s-au despartit in mai. 

Articole din aceeasi categorie