20.01.2023
Cantareata Slava va deveni in curand bunica! Aceasta a publicat un videoclip emotionant in mediul online - VIDEO

Foarte curand, interpreta rusa Slava, in varsta de 42 de ani va deveni bunica pentru prima data. Fiica ei cea mare, Alexandra, este insarcinata. Despre acest lucru a anuntat insasi interpreta, lansand o noua melodie „Mama-fiica” si un videoclip oficial pentru aceasta. 

Recent, Sasha Morozova, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit cu iubitul ei Andrei. Intr-un interviu, tanara a mentionat ca ea si sotul ei se cunosc de aproximativ opt ani. In luna noiembrie, aceasta a anuntat ca se pregateste de viata de familie. 

Dupa un an de pauza, Diana Brescan revine cu noi forte! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial: „Mereu am vrut sa am o piesa in care sa imi exprim ceea ce simt” - FOTO/VIDEO

„Sunt pregatita pentru a-mi construi o familie. Cred ca oricand poti avea timp pentru a-ti face o cariera si cred ca poti sa imbini munca cu viata de zi cu zi. Personal, in copilarie, eu am simtit o lipsa de atentie din partea mamei mele. Si asta pentru ca ea mereu avea de lucru. Sora mea cred ca primeste mai multa atentie acum. Ma consider o persoana familista, insa daca stau acasa si nu fac nimic, innebunesc”, a mentionat Alexandra. 

Anna Asti - mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit deschis despre viata sa personala: „Stateam intinsa pe podea si eram gata sa-mi pun capat zilelor...”

Slava, numele sau real Anastasia Slanevskaya, este o cantareata rusa, prezentatoare TV, actrita de film si compozitoare. Aceasta este castigatoarea a mai multor premii muzicale, precum „Cantecul anului” si „Zolotoy Gramafon”. 

Articole din aceeasi categorie