20.01.2023
Dupa o lunga absenta de pe online, Pasha Parfeni a aparut cu vesti ingrijoratoare! Ce s-a intamplat cu interpretul in vacanta din Mexic: „Tare ma bucur ca am ajuns acasa” - VIDEO

Se pare ca vacanta interpretului din Republica Moldova, Pasha Parfeni s-a incheiat nu prea frumos. Dupa o lunga absenta pe retelele sociale, artistul a aparut cu vesti neasteptate. Ce s-a intamplat in Mexic, vezi in articolul de mai jos. 

„Salut la toti. Poate ati observat sau nu ati observat, dar eu pe bune am fost absent doua, trei sau poate chiar si patru saptamani de pe retelele sociale. Cum credeti, de ce s-a intamplat asta?”, si-a inceput monologul interpretul. 

Asadar, potrivit muzicianului, acesta a mers la un festival in Mexic, unde a dansat, s-a relaxat si a „chefuit”. Pasha Parfeni a mentionat ca are o gentuta mica pe care o tine la brau si unde si-a pus telefonul. Cu toate acestea, s-au gasit persoane care i-au furat telefonul chiar din geanta sa.

Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

„Niste flacai foarte ageri au reusit sa mi-l scoata. Au incercat sa-mi sparga toate conturile, Instagramul, Facebookul, au incercat sa scoata bani de pe contul meu. Am avut un cap patrat cand urmatoarea zi am incercat sa ajung acasa. Toate chek-in-urile, biletele, toata informatia era pe acel telefon. Tare ma bucur ca ma reusit sa ajung acasa. A fost o istorie tare lunga si vesela”, a spus Pasha Parfeni. 

Cu toate acestea, interpretul este bine si este pregatit sa cucereasca publicul la Etapa Nationala a concursului „Eurovision Song Contest 2023”. Acesta va interpreta piesa -„Soarele si luna”.

Anul 2023 a inceput pentru Romina mai putin frumos. Interpreta a dezvaluit ca bunica sa a plecat din viata chiar in ajun de Revelion: „Mi-a fost ca a doua mama...” - VIDEO

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cantaret moldovean de muzica pop, fost membru al formatiei SunStroke Project.

Articole din aceeasi categorie