28.11.2022
Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

In cadrul editiei speciale de 10 ani a emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata luptatoarea Anastasia Nichita, care a devenit in acest an campioana mondiala la lupte. Tanara a venit insa nu singura, ci alaturi de iubitul sau. Vezi mai jos despre cine este vorba. 

Ne-a dus faima tarii in toata lumea si este considerata unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Ceea ce nu stiati insa, este ca Anastasia Nichita isi imparte casa tot cu un luptator. Este vorba despre iubitul ei, Valeriu Mircea. 

In aceasta formula, la TV indragostitii nu au mai fost vazuti. „La sigur ca nu ne-a vazut nimeni, dar totul este inainte”, a mentionat Anastasia. 

Fiind ambii luptatori, Anastasia si Valeriu insa sunt foarte linistiti. „In casa noastra atmosfera este foarte linistita. Antrenamentele le facem la sala. Acasa nu ne antrenam”, sustine Valeriu. 

In acest an, Anastasia a devenit campioana mondiala si, se pare ca pentru ea acest an a fost de nota 10. „Intr-adevar a fost un an foarte frumos pentru mine, pentru ca am reusit in premiera sa stau campioana mondiala la varsta de seniori. Ma bucur foarte mult, pentru ca anul trecut nu a fost atat de reusit. Am fost la Olimpiada si nu am reusit sa obtin o medalie si mi-am dorit foarte mult sa revin pe podium. Si iata ca mi-a reusit”. 

Si Valeriu a avut emotii mari cand a aflat ca iubita lui este campioana mondiala. „Emotiile au fost foarte mari, pentru ca stiu cata munca a depus Anastasia pentru acest rezultat. Ne-am bucurat cu totii pentru rezultatul pe care l-a adus pentru tara noastra”. 

„De fapt el a fost cel care m-a sustinut cel mai mult. Inainte de a pleca la campionatul mondial, el mi-a spus ca acolo este locul pentru centura mea. El era la sigur convins ca eu am sa castig. Acum centura sta in locul pe care el l-a pregatit”, a adaugat Anastasia Nichita. 

Articole din aceeasi categorie