28.11.2022
Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

Acum cateva ore, Cleopatra Stratan a lansat o noua melodie in colaborare cu Edward Sanda, Codruta Filip, Valentin Sanfira. Piesa se numeste „Mosule de unde ai bani?” si este cu tematica de Craciun.

„Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori, iar acest colind pentru voi speram sa va aduca aceste stari! L-am compus impreuna cu @edwardsandaofficial @codrutaofficial si @valentinsanfira din suflet, pentru voi!”, a scris Cleopatra Stratan pe retelele sociale.

„E noapte tarziu, se aude ceva. Langa bradul aprins vad urme de nea. Ce surpriza, mosul a ajuns. Sa vedem acum ce are de spus”, sunt cateva fraze din noul colind.

Aniversare de neuitat la 26 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit Johy Davis ziua sa de nastere, dar si ce tinuta extravaganta a purtat - VIDEO

Videoclipul piesei a fost filmat intr-o atmosfera de sarbatoare. Toti erau imbracati in pijamale. Fetele au imbracat pijama de tip rochie, in carouri de culoarea rosie, iar baietii in pijamale, la fel in carouri, doar ca in diferite culori. Se pare ca interpretii s-au distrat de minune la filmari, caci au aparut intr-un mod foarte natural in clip. Cu totii au zambit, au dansat si au cantat. 

„Speram sa va placa si sa o ascultati tot sezonul acesta frumos! Din suflet, pentru VOI!”, a scris Codruta Filip pe canalul oficial de Youtube al lui Edward Sanda.

Victoria Lungu a implinit 51 de ani! Fiica interpretei, Valerie a felicitat-o printr-un mesaj emotionant pe retelele sociale: „Cel mai important om din viata mea...” - FOTO/VIDEO

„Cea mai pozitiva si distractiva piesa acum in prag de sarbatori! Sa ne bucuram cu totii de ea, si voi sa fiti sanatosi copilasii mei dragi, si cat mai multa distractie si succes cat voua atat si Codrutei si lui Valentin!”, a scris familia Stratan in comentarii. 

Si fanilor le-a placut mult piesa si videoclipul oficial al acesteia. In doar patru ore, clipul a acumulat peste 11 mii de vizualizari. 

„Sunteti tare frumosi impreuna”, „Imi place enorm. Sincere felicitari!”, „Sarbatori binecuvantate! Sunteti superbi si voi si melodia! Succes frumosilor!”, „Sarbatori fericite cu sanatate!”, „Sarbatori fericite tuturor”, „Un colind foarte vesel, cu clip cu tot”, „Sarbatori fericite, frumosilor! Foarte fain si vesel colindul vostru!”, „Sunteti minunati, iar melodia superba, felicitari si mult succes in continuare”, „Sunteti minunati! Sarbatori fericite si binecuvantate!”, sunt doar cateva dintre sutele de comentarii din partea internautilor. 

Mereu impreuna! Cuplurile care si-au facut aparitia in cadrul editiei aniversare de 10 ani a emisiunii O Seara Perfecta. Vezi cat de bine s-au asortat cu tinutele - FOTO

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda.

Articole din aceeasi categorie