28.11.2022
„E sufletul meu pe tava”! Dara a lansat o noua piesa din cadrul albumului sau „Ruleta”. Vezi cat de bine suna „Bratele demo”, dar si cat de original este videoclipul - VIDEO

Dupa ce a lansat acum 5 luni piesa „Am Lasat Ceva”, Dara isi bucura din nou fanii cu „Bratele demo” care face parte din cel mai nou album al sau „Ruleta”.

In doar cateva ore piesa a adunat sute de vizualizari pe Youtube din partea internautilor.

Ochii le sclipeau de fericire! Prima aparitie publica a lui Emily Ratajkowski si Pete Davidson. Vezi cum au fost surprinsi indragostitii - FOTO

„Bratele demo e sufletul meu pe tava. Neredactat, asa cum a cantat el. Va iubesc.”, a mentionat Dara despre piesa sa in descrierea videoului.

Muzica si textul piesei ii apartine Nicoletei Darabana. De asemenea, productia ii apartine lui Radu Teodorescu si Cornel Bucataru.

Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

„Hrana pentru suflet!”, „Ce voce! Ce timbru! Cata emotie poate transmite piesa asta!”, „Intens de profund. Multumim.”, „Superba. Viata este un vis la infinit.”, au fost cateva din mesajele pe care le-au lasat fanii Darei in sectiunea de comentarii a piesei.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie