19.12.2022
Dupa multi ani, Tatiana Koberidze a revenit in tara sa natala si pentru prima data, a imbracat costumul national georgian. Vezi ce a publicat bloggerita: „Este locul bucuriei mele, fortei mele, locul pentru care eu mereu imi voi face griji” - FOTO/VIDEO

Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Koberidze a mers intr-o noua calatorie. Tanara si-a realizat recent inca un vis. De aceasta data, Tatiana a mers in tara sa natala, Georgia. 

Pentru prima data dupa multi ani, Tatiana Koberidze a revenit in tara sa natala, pe strazile pe care se plimba in amintirile sale. 

A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Dragostea Mare”. Ce a povestit interpretul despre noul sau hit - VIDEO

„Buna, Georgia mea iubita. Cat de dor mi-a fost de tine, cat de mult imi doream sa merg pe strazile tale si cat de frica imi era de asta... Imi era frica ca o sa ma doara tare. Insa m-am inselat, acum ma simt foarte bine, mai bine ca niciodata!”, a mentionat bloggerita. 

Pentru inceput, Tatiana a mers la „Mama Georgiei” - un monument istoric, amplasat in centrul orasului Tbilisi care simbolizeaza adevaratul caracter national georgian. 

„Aici este o energie incredibila. Stii de ce intr-o mana are un bol, iar in cealalta o sabie? Daca vii cu pace, ea iti va da vin de baut si ospitalitate, iar daca vii cu intentii rele, ea iti va raspunde cu sabia”, a explicat bloggerita.

Potrivit bloggeritei, ea este foarte mandra ca e georgiana. De asemenea, aceasta a mentionat ca poate pentru locuitorii de acolo ea nu arata asa cum ar trebui sa arate o adevarata femeie georgiana, nu gandeste ca o femeie georgiana si nu are un job ca o femeie georgiana, insa ei nu-i pasa. 

Dupa o pauza de trei ani, Vasile Macovei lanseaza o noua piesa! Vezi cat de bine suna aceasta, dar si ce videoclip oficial are - VIDEO

„Numai eu stiu ce simt si ce inseamna pentru mine Georgia. Este locul bucuriei mele, fortei mele, locul pentru care eu mereu imi voi face griji si locul in care eu pur si simplu ma simt bine”, a afirmat tanara. 

Tot acolo, pentru prima data in viata sa, Tatiana Koberidze a imbracat un costum traditional al poporului georgian. 

Inca un monument, pe care Tatiana nu a putut sa nu-l viziteze este „Cronica Georgiei”. Este situat in apropierea marii Tbilisi. A fost creat de Zurab Tsereteli in 1985, dar nu a fost niciodata complet terminat. Monumentul se afla in varful unui set mare de scari.

„Se spune ca acest monument reprezinta intreaga istorie a Georgiei”, a mentionat Tatiana. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 165 de mii de urmaritori pe Instagram.

Cat de mult conteaza diferenta de varsta intr-o relatie? Psihologul Mihai Bologan iti explica de ce oamenii accepta sa fie alaturi de un partener mai tanar sau invers - VIDEO

Articole din aceeasi categorie