19.12.2022
Dupa o pauza de trei ani, Vasile Macovei lanseaza o noua piesa! Vezi cat de bine suna aceasta, dar si ce videoclip oficial are - VIDEO

Interpretul din Republica Moldova, Vasile Macovei a revenit pe micile ecrane cu o noua melodie, care se numeste „Printre focuri”. 

Piesa are si un videoclip oficial. 

A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Dragostea Mare”. Ce a povestit interpretul despre noul sau hit - VIDEO

Aceasta a fost inregistrata in colaborare cu Tostogan Music. Regia videoclipului a fost efectuata de Leonid Cojocaru si Miky Trofim. 

Fanii sai au ramas incantati, caci au asteptat acest moment mult timp. „O piesa romantica”, „Bravo”, „O melodie superba”, „Felicitari”, „Fenomenal”, „Bravo, Vasile”, „Imi place foarte mult”, „Bravo, Vasilica, succese”, „Felicitari, si mult succes”, „Felicitari, bravo”. 

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut dupa ce a participat in cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri” primul sezon, unde s-a clasificat pe locul doi. 

Andra, Carla's Dreams, Zdob si Zdub, Orchestra Fratilor Advahov - show de zile mari la Palatul National. Vezi cum a avut loc cel mai asteptat concert de muzica populara din ultimii 2 ani, „Noroc Fest” - VIDEO

Acesta locuieste in Marea Britanie de ceva vreme si posteaza diferite filmulete din viata lui. Cei 33 de mii de urmaritori sunt incantati de aparitiile interpretului si pozele pe care le posteaza acesta.

Articole din aceeasi categorie