19.12.2022
A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Dragostea Mare”. Ce a povestit interpretul despre noul sau hit - VIDEO

Dupa ce a lansat acum o luna piesa „Mama Mi-a Spus” care a adunat aproape 1 milion de vizualizari pe Youtube, Satoshi a venit cu o noua premiera si anume cu melodia „Dragostea Mare”.

Despre lansarea cantecului artistul a anuntat pe pagina sa de Instagram unde a publicat un teaser si si-a indemnat fanii sa acceseze varianta finala a piesei si a videoclipului pe Youtube.

Olga Verbitchi iubeste din nou? Interpreta a publicat cateva fotografii alaturi de un cunoscut luptator din Moldova: „Esti pe drumul corect, iar eu o sa fiu mereu alaturi. Te iubesc” - FOTO/VIDEO

Satoshi a recunoscut ca piesa a fost scrisa la inceputul acestei veri, iar videoclipul a fost filmat in luna octombirie. Cu toate acestea, lansarea a avut loc abia acum.

„Ultima din acest an. Scrisa in iunie. Filmata in octombrie. Lansata in decembrie. Multumesc tuturor celor implicati. Dragostea Mare. Link in bio.”, a scris artistul in mediul online.

Muzica si textul ii apartine artistului, iar productia casei de discuri Hristoforov.

„La piesa n-am intrebari, dar videoul e altceva, adevarata opera de arta.”, „Mi-a facut mintea sa trezeasca noi emotii.”, „Satoshi, eu sunt convins ca stii ca esti un artist cu valoare si ca popularitatea ta in timp va fi tot mai mare si mai mare.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentatii a piesei „Dragostea Mare”.

Cat de mult conteaza diferenta de varsta intr-o relatie? Psihologul Mihai Bologan iti explica de ce oamenii accepta sa fie alaturi de un partener mai tanar sau invers - VIDEO

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Articole din aceeasi categorie