26.10.2022
Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

Marina Carnat este una dintre cele mai cunoscute bloggerite de la noi. Ea obisnuieste adesea sa le ofere urmaritorilor sai sfaturi despre cum acestia ar putea sa-si mentina o relatie frumoasa atat cu sotul sau sotia, cat si cu copiii.

In cea mai recenta postare a sa de pe Instagram, Marina a oferit de aceasta data 5 idei pentru ati improspata relatia intima dupa aparitia copiilor.

„Am invatat ca, asa precum e nevoie sa ma iubesc si umplu pentru a avea energie si dragoste de viata, exact asa e nevoie sa iubesc relatia mea intima cu sotul si sa ne umplem unul pe altul, ca sa nu fim iritati, ca sa ne simtim doriti, sa fie lejeritate si pasiune in aer si ca sa ne putem bucura unul de celalalt.”, a spus Marina Carnat.

O noua lovitura pentru Shakira. Artista este daramata de durere si face apel la discretie si intelegere

Bloggerita considera ca, pentru improspatarea relatiei intime, este importanta: comunicarea deschisa, imbracamintea, flirtul si timpul petrecut in doi.

Comunicarea deschisa

„Vorbiti deschis si transparent despre sex, modul in care va afecteaza personal si despre cum puteti imbunatati casnicia in acest sens. E bine de stabilit asteptarile reale si sa intelegem ca sexul este atat emotional, cat si fizic. E important ca ambii sa aveti aceleasi viziuni despre viata intima! In primul rand, studiati-va unul pe altul, sugerati ce va place”.

Imbracamintea

„Esti multumita de felul in care arati privindu-te in oglinda? Ce haine iti pun in valoare feminitatea? Barbatii iubesc cu ochii, nu uitam! Cu haine de casa care ne pun in valoare tandretea, dar si lenjerie frumoasa, apare si farmecul si seductia iubitului nostru sot!”, a mentionat mama a 8 copii.

Marinela Bezer si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - VIDEO

De asemenea, pentru Marina este esentiala „grija de corpul” tau si prin asta, ea se refera la faptul ca este recomandat sa faci cat mai des bai in spuma, sa folosesti scrub-uri si creme de corp pentru a putea sa te simti mai increzuta in sine.

Flirtul

„Admirati-va sotul cu pasiune, el trebuie sa stie si sa auda ca este cel mai bun pentru tine, cel mai dorit. Spune-i cuvinte de alint, scrie-i mesaje intime si ori de cate ori e langa tine, atinge-l si mangaie-l cu dorinta. Daca pui aceste sfaturi in practica, nu ai cum sa nu reinnoiesti relatia voastra intima! Va veni un val nou de iubire catre sotul tau, te vei simti din nou iubita si dorita! In familie va domina caldura si tandretea deosebita si copiii vor simti asta.”, a recunoscut in cele din urma ea.

Timpul petrecut in doi

„Planificati iesiri din spatiul casei doar pentru voi doi. Acest timp separat impreuna va va permite sa fiti plini din punct de vedere emotional, spiritual si, desigur, fizic!”.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 209 mii de urmaritori. 

Canta de la 4 anisori, iar recent a reusit sa intoarca toate scaunele la „Vocea Romaniei”. Valeria Marcu a recunoscut cat de mult a marcat-o acest show: „E foarte greu sa ajungi acolo de fapt” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie