26.10.2022
O noua lovitura pentru Shakira. Artista este daramata de durere si face apel la discretie si intelegere

De parca problemele cu legea si despartirea de tatal copiilor sai nu ar fi fost de ajuns, Shakira mai are de-a face cu o noua lovitura.

Iar acestea vin una dupa alta, in ultimul timp. Artista a dezvaluit ca starea de sanatate a tatalui sau s-a degradat din nou, iar barbatul in varsta de 91 de ani a ajuns iarasi la spital.

Potrivit presei spaniole, William Mebarak este internat la Clinica Teknon din Barcelona, iar artista a confirmat vestile triste intr-o declaratie scurta si seaca, in care isi roaga publicul sa ii acorde intelegere si discretie.

Un nou succes pentru fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca! Micuta Ruxanda a cantat pentru prima data solo la Sala cu Orga: „A fost un nou si emotionant inceput pentru toti” - FOTO/VIDEO

Shakira este foarte apropiata de tatal sau, iar aceasta veste o doare cumplit. Cantareata columbiana a spus ca ”medicii sunt rezervati cu privire la starea de sanatate a tatalui sau”, potrivit EFE. ”De aceea, intreaga familie are nevoie in aceasta perioada de respect, in timp ce asteapta sa vada evolutia situatiei.”

Vestea trista vine la doar patru luni dupa ce tatal artistei a fost spitalizat in acelasi loc, dupa o cazatura serioasa, care i-a afectat functiile motorii. A fost insa externat dupa cateva zile, iar fiica sa, Shakira, s-a asigurat ca primeste acasa tot ce are nevoie, dar si multa afectiune. Ca orice parinte empatic, cu siguranta William Mebarak a fost afectat de dramele continue in care se tot zbate fiica sa. Shakira le-a aratat fanilor cum l-a sustinut pe parintele sau, cand ii arata cartonase cu cuvinte si il ajuta sa citeasca tare.

De asemenea, tot in vara, i-a adus tatalui un omagiu adorabil: ”Tu ne-ai invatat sa ne ridicam dupa fiecare lovitura si stiu ca o vom face din nou. Te iubim”, a scris Shakira in dreptul unei imagini adorabile cu tatal sau si cei doi fii ai sai, Sasha si Milan Pique.

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

Artista din Columbia este data in judecata pentru frauda fiscala. Shakira este acuzata ca nu a platit impozite catre Spania intre 2012 si 2014, ea sustinand ca nu a locuit in tara in aceasta perioada. Un reprezentant al artistei in varsta de 45 de ani a declarat recent ca se vor lupta pentru a-i dovedi nevinovatia , insistand ca „a respectat intotdeauna legea”.

Articole din aceeasi categorie