26.10.2022
Marinela Bezer si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - VIDEO

Este pentru prima data cand Marinela isi face o schimbare atat de diferita.

Este satena si se bucura de un par lung si sanatos. Chiar si asa, bloggerita a decis sa-si schimbe putin stilul, astfel aceasta a plecat la un salon de frumusete acolo unde si-a facut suvite blonde.

„Decided to make some change today”, tradus in romana „Am decis sa fac o schimbare astazi.”, a scris Marinela in descrierea unui video.

Marinela a publicat de asemenea si reactia pe care a avut-o sotul sau Vlad Gatcan atunci cand a vazut-o cu parul blond.

Bloggerita a publicat de asemenea si un filmulet pe Tik Tok unde se poate observa tot procesul care a avut loc la salon. Videoul a devenit viral in scurt timp si a adunat aproape 100 de mii de vizualizari si peste 6 mii de aprecieri.

Decizia surprinzatoare luata de Gina Pistol. Ce a marturisit public prezentatoarea

Internautii s-au impartit in doua tabere, unii sunt de parere ca pe Marinela o prinde noul look: „Iti sta foarte bine.”, „Foarte bun.”, „Imi place parul tau.” Altii insa sunt de parere ca bloggerita nu trebuia sa isi faca aceasta schimbare: „L-ai stricat”, „Nu! Natural era mai fain, pacat.”

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

In ce relatie este Ion Paladi cu Adriana Ochisanu? Interpretul de muzica populara a facut dezvaluiri sincere despre nasa sa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie