26.10.2022
Canta de la 4 anisori, iar recent a reusit sa intoarca toate scaunele la „Vocea Romaniei”. Valeria Marcu a recunoscut cat de mult a marcat-o acest show: „E foarte greu sa ajungi acolo de fapt” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta Valeria Marcu. Tanara a dezvaluit ca acest show i-a schimbat viata si gandirea. Potrivit artistei, din ziua in care a evoluat pe scena de la „Vocea Romaniei” ea a devenit mult mai increzuta in sine. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos.

Valeria a interpretat piesa cu care a evoluat si in cadrul show-ului „Vocea Romaniei”. „Cred ca aceasta piesa m-a scos cu totul din tiparele mele. De obicei eu nu cant rap. A fost o premiera si pentru mine”. 

In ce relatie este Ion Paladi cu Adriana Ochisanu? Interpretul de muzica populara a facut dezvaluiri sincere despre nasa sa - VIDEO

Anisoara Loghin nu a putut sa nu observe ochii frumosi ai interpretei. „De fapt ei nu sunt ai mei, insa ai mei sunt la fel de mari. Eu am o problema de vedere si folosesc lentile cu putina marire de pupila. Ochii mei de fapt sunt verzi, am asa un verde de pisicuta care bate spre albastru. Deja de doi ani de zile eu port culoarea albastra, deoarece pana la 3-4 anisori am avut ochii albastri si la fel de mari. Insa, intr-o zi ei s-au facut mici si verzi. Asta de fapt este un vis din copilarie, sa am ochi albastri. Brunetele nu prea au asa ochi”. 

Potrivit Valeriei, ea si pana acum isi aminteste momentul in care juratii de la Vocea Romaniei si-au intors scaunele spre ea. „As putea spune ca in fiecare zi imi amintesc acest moment. Prestatia asta m-a facut si mai increzuta in mine. De atunci eu nu tin minte sa ma simtit prost vreodata. Am capatat cu totul o alta alura, ma simt altfel. Simt ca e de fapt un nou inceput si voi ajunge la cea mai mare bucurie din viata mea. Am trecut o noua etapa din viata. E foarte greu sa ajungi acolo de fapt”. 

Interpreta canta de la 4 anisori, iar acum ea este si profesoara de canto. „Am participat la zeci si sute de concursuri. Am peste 40 de trofee acasa. Am participat la „X factor” in 2018. Acum am incercat o noua experienta. Predau canto la studioul Valeriei Pasa. Suntem o echipa foarte buna deja mai mult de un an”. 

Ea este cea care a creat palaria Maiei Sandu pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Ce spune Iuliana Chirosca despre experienta pe care a avut-o - VIDEO

De la „Vocea Romaniei”, Valeria asteapta: „Cred ca fiecare persoana care merge acolo, eu caut o rampa de lansare. E foarte greu in ziua de astazi sa te lansezi. Avem o multime de oameni talentati care nu reusesc sa se lanseze, undeva este un esec. Pentru mine „Vocea Romaniei” este un mic ajutor care se va transforma in unul mare. De fapt nimeni nu stie cata munca se afla in spatele acestor show-uri. Nimeni nu stie cat de mult tu muncesti. Cei de acasa vad doar ceea ce e la TV”. 

Valeria Marcu a ales-o pana intr-un final pe Irina Rimes. „Pe scena cred ca m-am gandit si razgandit de vreo patru ori. Eu nu m-a gandit de acasa cine se va intoarce si pe cine voi alege. M-am gandit ca voi ajunge acolo, voi vedea cine se va intoarce si voi decide pe loc. E mult mai rau sa-ti creezi impresii si sa nu sa se intample asta. Cei de acolo m-au motivat foarte bine, mi-au zis ca voi face nebunie in sala. Ma gandeam pe scena ca voi merge la Irina, ca e moldoveanca, e de-a noastra. Pe urma zic ca ma duc la Denis. Totusi, pana intr-un final m-am uitat la Irina si am inteles ca trebuie sa merg la ea. Apropo, profesoara mea de canto de la Academie a fost si profesoara Irinei. Nu stiu cum s-a intamplat asa ca prin minune sa merg la ea”.

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

Articole din aceeasi categorie