19.02.2021
Pleaca din Germania si se muta in Dubai, dar fara sotul sau. Doinela Cecan, hair stylist: „Eu sunt persoana care iubeste schimbarea, iubesc tarile noi”

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Doinela Cecan a vorbit despre vacante pe timp de pandemie, despre tendinte de hairstyle, dar si despre experienta pe care a trait-o, fiind filmata in stories la Nusr-Et, unul dintre cei mai renumiti bucatari din lume, cu 33 de milioane de urmaritori.

Citeste si :  Adela Popescu, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru sotul ei. Mesajul a devenit viral pe Internet

Era stabilita cu traiul in Germania de aproape patru ani, insa acum a hotarat sa plece de acolo, in Dubai, fara sotul sau. „Eu m-am mutat acolo indragostindu-ma si acum ma mut de acolo. Eu sunt persoana care iubeste schimbarea, iubesc tarile noi, dar Dubaiul este tara care m-a marcat si tot timpul cand merg acolo, merg acasa. Ma simt bine, soare, cald...Eu nu ma regasesc totusi intr-o tara cu timp asa mai rece. Eu iubesc soarele, plaja. Eu am nevoie de oamenii zambitori, imi plac oamenii pozitivi, care zambesc, care iese la o cafea. In Dubai e foarte bine pentru perioada cand noi suntem tineri si pentru o cariera mai de succes. Germania are multe piedici pentru persoanele non europene.”

Priveste interviul in intregime si afla care sunt preferintele femeilor din Dubai, in materie de hair styling, cum a fost experienta la restaurantul lui Nusr-Et, la care a aparut in instastories, care sunt locatiile din Dubai pe care trebuie numaidecat sa le vizitezi, cand esti acolo, dar si care este diferenta dintre viata din Germania si cea din Emiratele Arabe Unite.

Citeste si :  Cum il caracterizeaza Catalin Advahov pe tatal sau? „Mai glumeste si el din cand in cand, dar nu exagereaza” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie