27.01.2021
Moldoveanca ce a aparut in stories la Nusr-Et, bucatarul cu 33 de milioane de urmaritori pe Instagram. Doinela Cecan: „La pret e usturator, de la 800 de euro in sus.”

Stilista Doinela Cecan a aparut in stories la unul dintre cei mai renumiti bucatari din lume cu 33 de milioane de urmaritori, Nusr-Et, cunoscut ca si Salt Bae. Totodata, ea a povestit si despre vacanta pe plajele din Dubai alaturi de modelul basarabean Victor Suiu. Ce relatie ii leaga pe cei doi, dar si cat costa sa mananci la un bucatar cu renume, aflati mai jos:

Citeste si :  Ana Pirlog - una dintre cele mai frumoase modele de la noi, care se bucura de succes peste hotare! Vezi ce exercitii fizice face la sala de forta, dar si cum se alimenteaza pentru a avea o silueta de invidiat! „Incerc sa mananc dulciuri in prima parte de zi”

Contactata de echipa O Seara Perfecta, Doinela Cecan a povestit de ce a ales Dubai ca destinatie de odihna:„Acolo restrictiile sunt putin mai putine si soarele e prietenul meu dintotdeauna. Unde e soare, acolo sunt eu.”

In Dubai nu a fost singura, ci in compania bunului sau prieten, Victor Sui: „Noi cu Victor legam o prietenie deja de opt ani. iI cunosc de foarte mult timp, de pe timpul cand inca nu era model, adica la inceputul carierei lui. Ma bucur ca in pofida anilor, schimbarilor din viata mea si a lui noi am pastrat o prietenie frumoasa. Chiar daca lumea nu crede uneori in asa prietenie, noi chiar avem o prietenie legata de mult ras si veselie. Noi ne distram de minune impreuna...Singura emotie care ne leaga e emotia ca noi atata radem impreuna. Noi suntem doi nebuni. Orasul Falesti, de acolo provine tata si cumva noi suntem rude indepartate.”

In Dubai a avut de trait senzatii tari, conducand o masina luxoasa si frumoasa:„E interesant. E ceva nou pentru mine. Eu sunt sofer de un an si sunt prima data la volanul unei astfel de masini. Victor a fost cu ideea pentru ca am filmat un filmulet amuzant si aveam nevoie de o masina foarte luxoasa. Eu ador sa merg la volan si daca as avea posibilitatea, as incerca diferite masini.”

Pe langa distractii, Doinela a vizitat si unul dintre restaurantele celui mai popular bucatar din lume, Nusr-Et, care a filmat-o pe basarabeanca si a aparut in instastories-urile sale: „E foarte emotionant. Atunci cand m-a filmat eu am fost atat de rusinoasa ca fratele meu spunea ca niciodata nu m-a vazut atat de rusinoasa. Am stat in rand afara vreo doua ore. E interesant show-ul pe care il face. La pret e usturator, de la 800 de euro in sus.”

Priveste interviul in intregime si vezi cum a reusit Doinela sa se descurce in utimele luni de pandemie si cum a afectat-o emotional si psihologic toata aceasta situatie si afla care sunt tendintele in materie de frizuri si tunsori in acest an.

Citeste si :  Yoga – echilibrul dintre minte, trup si suflet. Igor Babilev, instructor de yoga: „Te face mai sensibil, mai constient... Cel mai important in yoga esti tu”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie