16.11.2023
Dupa 3 luni de relatie, Nicoleta Cotorobai a fost ceruta in casatorie! Este sau nu pregatita interpreta pentru nunta: „Eu cred ca...” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Nicoleta Cotorobai a interpretat o piesa de suflet. De asemenea, ea a vorbit despre viata ei personala, dar si profesionala.

In aceasta vara, Nicoleta a fost ceruta in casatorie si in curand se si casatoreste. „Am fost luata prin surprindere, dupa cateva luni de relatie, dupa 3 luni. Atat de bine ne-am potrivit ca nu am mai stat sa asteptam. In vacanta am mers impreuna si cu parintii mei, au fost si martori”.

Definitia frumusetii: Cindy Crawford si fiica ei, impreuna la un eveniment. Modelul nu a cedat tentatiei operatiilor estetice - FOTO

De ce au divortat, de fapt, Sofia Vergara si Joe Manganiello? Erau cuplul de vis

Intrebata daca se pregateste deja de nunta, interpreta a raspuns: „Incet, incet, incepem sa schitam cate ceva. Vrem anume sa ne cante Moldovlaska si vrem sa-i prindem si pe ei liberi. In functie de ei o sa stabilim si data. Iubim muzica de calitate. Va fi in luna iunie”.

Totodata, Nicoleta Cotorobai a oferim si cateva detalii despre piesa care a interpretat-o in platoul serilor perfecte. „Melodia asta o am de vreun an si ceva, sta pe raft, dar acum cu schimbarile din viata mea am devenit mai romantica, mai melancolica si am zis ca acum este momentul. Cu siguranta va fi o melodie solicitata la nunti”, a spus interpreta.

De asemenea, Cotorobai a povestit: „Noi nu ne dorim o nunta mare si pompoasa. Ne dorim o nunta simpla cu oamenii dragi alaturi de noi. Eu cred ca la momentul cu rochia de mireasa va fi asa mai de gandit, dar in rest avem muzica buna. Va fi o petrecere pana la urma”.

Georgina Rodriguez e din nou gravida cu Cristiano Ronaldo? Imaginile care alimenteaza zvonurile - FOTO

Pe langa faptul ca este interpreta, Nicoleta mai preda si lectii de pian. Aceasta invata atat copiii, dat si adolescentii.

Articole din aceeasi categorie