15.11.2023
Definitia frumusetii: Cindy Crawford si fiica ei, impreuna la un eveniment. Modelul nu a cedat tentatiei operatiilor estetice - FOTO

a 56 de ani, Cindy Crawford isi accepta cu mandrie varsta si noul look. Este constienta ca nu mai arata ca la 25 de ani, dar nu pare deranjata de acest lucru.

Ramane in continuare una dintre cele mai frumoase si admirate vedete. Si pare ca este una dintre putinele celebritati care a accepat sa imbatraneasca natural, fara operatii estetice. Sau cel putin fara interventii foarte evidente. Chipul ei arata in continuare natural, ca al unei femei care se apropie de 60 de ani.

„Nu mai am 25 de ani, de ce as incerca sa arat de 25? De ce as vrea sa ma confunde lumea cu cineva de 25 de ani? Am copii. Am atata experienta in viata”, spunea de curand supermodelul anilor ’90.

Matt LeBlanc, mesaj emotionant pentru Matthew Perry, la doua saptamani de la moartea acestuia: „Esti in sfarsit liber”

„Indiferent de ce as face, nu voi mai arata de 20 sau 30 de ani. Vreau doar sa arat grozav pentru 50 de ani. Nu e cazul sa imi spuna toata lumea pe Instagram ca nu mai arat ca la 20 de ani. Stiu asta”, spunea, mai demult Cindy Crawford.

Burtica o face sa radieze de fericire! Dianna Rotaru a avut parte de o sedinta foto adorabila - FOTO

Invitata la un eveniment monden in New York, Cindy a venit insotita de fiica ei, Kaia Gerber, care i-a calcat pe urme. La 22 de ani, este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului.

Articole din aceeasi categorie