16.11.2023
Georgina Rodriguez e din nou gravida cu Cristiano Ronaldo? Imaginile care alimenteaza zvonurile - FOTO

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, alimenteaza zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata din nou.

Recent, iubita starului portughez a postat o serie de fotografii, iar fanii ei au intrat la banuieli.

Principalul motiv pentru care toata lumea a crezut, dupa ce a vazut imaginile, ca Georgina Rodriguez este insarcinata este dat de faptul ca aceasta este imbracata sport si in toate pozele isi ascunde abdomenul. Fie tine mainile in asa fel incat sa nu i se vada, fie sta intr-o pozitie in care burtica sa nu i se vada.

Gina Pistol, marturisiri neasteptate despre inceputurile relatiei cu Smiley! Vedeta isi aminteste si acum acele momente: „Nu au crezut in relatia noastra”

„Este insarcinata?”, Da! Femeia asta e insarcinata!”, „Si eu am crezut la fel”, „Familia se va mari”, sunt cateva dintre comentariile celor care suspecteaza ca fotbalistul portughez va fi din nou tata.

O femeie s-a recasatorit cu sotul ei dupa ce a slabit 60 de kilograme si a imbracat rochia visurilor ei: „M-am simtit cea mai frumoasa” - FOTO

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez sunt impreuna din anul 2016 si au impreuna doua fetite, Alana Martina, in varsta de cinci ani, si Bella Esmeralda, in varsta de un an si jumatate. Frumoasa bruneta are grija si de ceilalti trei copii ai starului portughez: Cristiano Jr. (13 ani) si gemenii Eva Maria si Mateo (6 ani).

Articole din aceeasi categorie