16.11.2023
De ce au divortat, de fapt, Sofia Vergara si Joe Manganiello? Erau cuplul de vis

Anul acesta, unul dintre cele mai reusite cupluri din showbiz a pus capat unui mariaj de sapte ani, in mod inexplicabil. Pareau atat de indragostiti! Si intr-adevar erau.

Sofia Vergara si Joe Manganiello au fost cu adevarat, nebuneste indragostiti la inceput, relateaza People si Daily Mail prin intermediul unor surse.

Cu toate acestea, cuplul si-a anuntat divortul in vara, dupa sapte ani de casnicie, pe masura ce micile diferente dintre ei cresteau si dragostea lor initiala, incendiara s-a stins.

Diana Brescan are un admirator secret? Cu ce buchet imens s-a laudat interpreta - FOTO/VIDEO

Un apropiat al celor doi a declarat pentru Revista People ca legatura lor parea indestructibila pentru cei din jur. Relatia dintre Sofia Vergara si Joe Manganiello promitea, era puternica: „Nu am vazut niciodata doi oameni atat de indragostiti, atat de pasionali si atat de fericiti. Radeau mereu, se vedea ca erau indragostiti si cu adevarat fericiti. Un halou magic parea ca pluteste deasupra lor. Mai mult, ambii erau cu picioarele pe pamant, foarte realisti.” Ce s-a intamplat atunci?

Unii spun ca dragostea are cateva praguri majore: o data la 3 ani si o data la 7 ani. Din pacate, pasiunea nebuna dintre ei a atins apogeul la 7 ani, dupa care a inceput sa se stinga, precum un foc de paie. Caci mai puternice au fost incompatibilitatile. „Intre ei existau diferente majore, care si-au spus cuvantul”, este tot parerea apropiatilor lor.

Horoscop 16 noiembrie 2023. Cele mai curajoase zodii. Nativii care nu se tem de nimic

Cineva din anturajul superbei Sofia Vergara a marturisit Revistei People ca desi intre ei pasiunea ardea, focul nu a putut fi intretinut mai mult de 7 ani. Se pare ca cele care au facut diferenta au fost preocuparile diferite. Daca sexy jurata de la „America are talent” are o zona de interes mai larga, Joe Manganiello ramasese inca la stadiul in care este pasionat de jocuri pe calculator sau alte indeletniciri de pustani. Incompatibilitatea a crescut brusc, in timp, iar acesta poate fi un exemplu elocvent pentru toate cuplurile, cat si un semnal de alarma. Fii foarte atent(a) ce partener iti alegi, ca sa nu ajungi in cativa ani, atunci cand pasiunea nebuna piere, sa-ti dai seama ca altceva nu mai aveti in comun.

Articole din aceeasi categorie