08.07.2022
Dupa 10 ani, toate membrele trupei Spice Girls se vor reuni si vor canta impreuna: „Va fi o seara nemaipomenita”

Pentru prima data de la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra, Spice Girls se va reuni si va canta la celebrarea a 50 de ani a Gerei Halliwell. Acest lucru a fost raportat de Mirror.

Geri Halliwell si-a invitat colegele de la Spice Girls Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm si Victoria Beckham la petrecerea ei aniversara in luna septembrie. Sarbatoarea va avea loc la o proprietate din Oxfordshire, nu departe de casa lui David si Victoria Beckham din Cotswolds.

„Va fi o seara nemaipomenita, unde vor fi invitati cei mai apropiati prieteni ai Gerei. Este planificat ca Spice Girls sa urce impreuna pe scena si sa cante piesa „Wannabe””, a spus o sursa. 

Din nou la inaltime! Cleopatra Stratan a lansat piesa „Eu cu ce ma imbrac?”. In videoclip s-au filmat doua din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Ultima data cand trupa Spice Girls a cantat a fost in 2019, ca parte a unui turneu in Marea Britanie si Irlanda, insa Victoria Beckham nu a cantat impreuna cu colegele sale atunci.

Isi doreste o viata noua, dar totusi ceva o opreste! Bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a amanat in ultimul moment plecarea sa in Canada. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie