08.07.2022
Din nou la inaltime! Cleopatra Stratan a lansat piesa „Eu cu ce ma imbrac?”. In videoclip s-au filmat doua din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Melodia „Eu cu ce ma imbrac?” a fost lansata acum cateva minute pe pagina oficiala de Youtube a artistei.

Despre lansarea piesei si a videoclipului, Cleo a anuntat acum o saptamana pe Instagram, acolo unde a mentionat: „Pe data de 8 iulie voi lansa noul meu single! Abia astept sa vedeti si sa il ascultati! Cum credeti ca se numeste piesa?”

Elon Musk a comentat vestea despre faptul ca angajata sa a nascut de la el doi copii: „Fac tot posibilul sa ajut...”

De asemenea, artista a adaugat: „Sa-mi zica cineva ca nu este asta intrebarea globala”, referindu-se la denumirea piesei.

Videoclipul piesei este o surpriza placuta si pentru fanii surorilor Bezer, deoarece acestea, alaturi de Cleopatra, au fost protagonistele filmuletului.

Interpreta a precizat ca aceasta piesa este prima din noul sau album muzical. „Am asteptat atat de mult sa lansez piesa asta, fiind prima piesa de pe noul meu album „Dragostea la moda”, iar cand am scris-o impreuna cu @edwardsandaofficial si Irina Cupco, ne-am gandit la intrebarea globala a femeilor si nu numai, „Eu cu ce ma imbrac?”.
Le multumesc din inima sotului meu iubit @edwardsandaofficial si dragei Irina Cupco, prieteneleor mele minunate @nicoletabezer si @marinelabezer, super regizorului @silviumindroc si echipei @catmusicromania pentru acest proiect superb! Love you all.”

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda.

Isi doreste o viata noua, dar totusi ceva o opreste! Bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a amanat in ultimul moment plecarea sa in Canada. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie