08.07.2022
Isi doreste o viata noua, dar totusi ceva o opreste! Bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a amanat in ultimul moment plecarea sa in Canada. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie - VIDEO

Antrenoarea de fitness Mihaela Cavcaliuc trece prin clipe mai dificile la moment. Tanara si-a amanat mutarea definitiva in Canada, iar motivul il aflati in articolul de mai jos.

Derutata, cu multe semne de intrebare si pe alocuri trista, asa a fost surprinsa bloggerita Mihaela Cavcaliuc pe retelele de socializare in ultima perioada.

La 12 ani a suferit arsuri serioase pe corp, acum participa la concursuri de Miss. Povestea unei regine a frumusetii din Anglia - FOTO

Desi trebuia sa inceapa o noua viata in Canada, aceasta a amanat plecarea sa pentru ca a simtit ca inca nu poate face un asemenea pas.

„In luna mai luaseram o decizie de a pleca din Moldova pentru a schimba totul. Am ales sa plec in Canada ca sa incep sa-mi construiesc acolo un viitor, ca sa las la Milana persoane de incredere si sa merg totusi.” , a scris ea.

Aceasta a precizat ca nu se mai simte bine in Moldova, iar nefericirea sa aici a facut-o sa ia aceasta decizie. 

Intrebata care e scopul sau princiapal acolo, tanara a scris: „Imi doresc o viata noua. Stiu, realizez ca nu e atat de usor sa ajung acolo, mai ales ca atunci ma gandeam ca las aici o persoana de incredere si totul va fi bine, dar cand a venit ultima zi n-am plecat din motiv ca aici ma opreste doar studioul meu. Am fost nevoita sa aleg, iar in aeroport am simtit ca nu pot pleca.” , a adaugat ea.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Desi si-a amanat decizia de a pleca acum, tanara spune ca in luna august sau septembrie acesta oricum va fi pasul sau cel mare, iar atunci nu va mai putea fi amanat.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie