18.09.2024
Drama din spatele imaginii perfecte! Deși este una dintre cele mai cunoscute comediante din Moldova are o poveste de viață tristă: „Am învățat la internat” - VIDEO

În cadrul unui interviu „Fără protocol” marca Dorin Galben, comedianta Irina Bivol, devenită cunoscută după ce a participat în nenumărate show-uri de la Standupovka, și-a deschis sufletul. Ce relație are cu părinții ei, dar și cum și-a petrecut copilăria la internat, vezi în articolul de mai jos. 

Părinții Irinei au divorțat când ea era mică. „Mama mea s-a recăsătorit în Italia, ei au fost recent acasă, noi împreună am stat la o cină, fratele a stat la mine o săptămână, dar nu îți poți crea o relație apropiată când voi vă vedeți o dată în an, iar o dată la trei luni vă sunați”, a explicat comedianta.

Svetlana Nichitina - în culmea disperării! Intenționează să-i schimbe numele copilului pe care îl are cu Patric Hanganu: „Mi-i rușine de istoria care va rămâne” - VIDEO

„Tatăl meu este un alcoolic tipic care își bătea femeia. Era un narcisist, manipulator, promitea mare și sarea atunci când era vinovat. Ei au divorțat, mama a plecat la Moscova, iar de atunci am început a ne vedea tot mai rar. Inițial, ne vedeam o dată la câteva luni, iar apoi deja o dată la câțiva ani. A încercat să ia legătura cu mine, dar eu eram mică, nici măcar nu înțelegeam ce vrea de la mine. În momentul în care eu m-am maturizat, a început să mă învinuiască pe mine că l-am respins. El nu a contribuit cu nimic la formarea și creșterea mea. Am un monolog despre relația cu tatăl meu, dar nu aș vrea să-l postez nicăieri. Am încercat să am discuții cu el, dar nu ne înțelegem, pentru că el e în lumea lui și mă consideră vinovată”, a continuat să explice Irina.

Un timp, Bivol a trăit cu mama ei în Italia, dar totuși a ales să revină în Moldova: „Am trăit în Italia aproximativ 2 ani și jumate, astfel, am reușit să creez o legătură cu fratele meu pentru că, dacă rămâneam aici, nici cu el nu aveam o relație prea apropiată. Am revenit în Moldova pentru că, nu m-am simțiti bine în acea societate”.

Comedianta încearcă uneori să se pună în pielea mamei ei, care a născut-o la doar 19 ani: „Am un sentiment de regret atunci când văd că părinții sună foarte des copiii. Uneori, încerc să o înțeleg, nu știu cum ar trebui să crești un copil la 19 ani, ea cumva trebuia pe toți să-i ajute, nici bunicii mei nu aveau o stare financiară foarte bună”. 

Visele devin realitate! Povestea Dumitriței Sandu, moldoveanca ce a ajuns să construiască rachete în Franța: „Femeile tot fac rachete, nu doar bărbații” - VIDEO

„Eu am rămas cu bunelul și cu bunica, iar deja când aveam 7 sau 8 ani, a venit și mătușa de peste hotare. Îmi amintesc că bunelul mă împletea atunci când eu mă duceam la grădiniță. Am avut o copilărie obișnuită, la țară. Am fost un copil năzbâtios”, a continuat să povestească Bivol. 

În clasa a șasea, Irina a fost nevoită să-și continue studiile la internat:  „În clasa a sașea am avut o problemă de sănătate, iar bunicii mei m-au întrebat dacă eu vreau să merg la un internat de tip sanatorial. M-am dus acolo pentru că am dat o notă de unu la o fată pe rețelele de socializare. E mi-a zis că dacă mă prinde pe drum, o s-o pățesc. Îmi era frică”.

„Până în clasa a noua am învățat la internat la Ivancea. Atunci eu nu înțelegeam, acum îmi dau seama că a fost un tip de abandon. La internat eu eram foarte rea. Dacă mama era în Italia, eu aveam laptop, haine, eram deja bine, comparativ cu copiii care erau acolo, eu mă simțeam superioară. Le permiteam fetelor să stea la calculatorul meu, iar ele în schimb, îmi spălau hainele. Am prins poziția de rege al junglei”, a continuat invitata interviului „Fără protocop”.

Romina Baltag, transformare radicală. Cum a slăbit interpreta 16 kilograme în 3 luni - VIDEO

SURSĂ FOTO: Instagram/irinn_bivol

Articole din aceeasi categorie