15.09.2023
Doua mari orchestre au facut senzatie la cei 24 ani de PRO TV! Cine a venit cu initiativa de colaborare, dar si ce parere au avut invitatii de la eveniment - VIDEO

Circa 50 de instrumentisti au urcat pe scena si au facut o atmosfera de vis la cei 24 de ani de ProTV. Doua mari orchestre si-au unit talentele si au facut un show extraordinar. Cum s-au pregatit instrumentistii de acest eveniment, dar si cine a venit cu initiativa de colaborare afli dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Doua orchestre, cu genuri diferite de muzica au facut senzatie la cei 24 de ani de ProTV. In premiera Orchestra Fratilor Advahov a urcat pe scena alaturi de Moldovan National Youth Orchestra.

Vitta Prive - sexualitate si stil! Cum a fost atmosfera la aniversarea de 3 ani a unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri de lenjerie intima din tara - VIDEO

Vitalie Advahov a mentionat: „Deci cei care au organizat, stiind ca noi cochetam cu mai multe stiluri si genuri de muzica au zis ca astazi sa facem si impreuna cu Youth Orchestra".

„Au fost pregatiri foarte rapide, pentru ca ambii au fost plecati, dar pentru prima oara pregatim ceva impreuna cu Adriano Marian si avem niste surprize frumoase", a adaugat Vasile Advahov.

Chiar daca a fost o propunere neasteptata, ambele orchestre au avut grija ca atmosfera sa fie una de vis.

Imaginile care i-au amuzat pe internauti! Ella si Andrei Chistol au pozat alaturi de o maimuta: „Iata ca am trait s-o vad si pe asta...” - FOTO

Andriano Marian a mentionat: „Stii cum, prima data o facem si in primul rand e vorba de 35 de oameni, e o energie frumoasa pe scena si chiar e o fuziune frumoasa, e o energie buna acolo si chiar ma bucur ca am ajuns sa colaboram acum".

Vasile Advahov a dezvaluit ca totul a fost foarte usor: „S-a aprins foarte usor pentru ca suntem cu totii din acelasi aluat, suntem ambii din aceeasi muzica, am gasit limba comuna foarte usor. A fost foarte pozitiv si in general vreau sa zic ca atmosfera in orchestra noastra cat si in orchestra lor este una foarte placuta si este de-o placere sa lucrez cu asa oameni".

Repetitiile au fost in graba, dar Andriano a marturisit ca a fost foarte usor sa combine aceste doua genuri de muzica.

„Foarte usor, sunt niste oameni tare simpatici, foarte colegiali si am gasit foarte repede limba comuna si este chiar un experiment foarte bun. Ma simt foarte bine, sunt oameni frumosi si la multi ani in primul rand", a marturisit Andriano Marian.

Are sau nu operatii estetice? Andreea Bostanica nu se mai ascunde: „Nu am nasul de Barbie” - VIDEO

Iesirea spectaculoasa a orchestrelor a uimit toti invitatii prezenti la eveniment.

Dianna Rotaru a ramas placut suprinsa, astfel aceasta a mentionat: „Mi-a placut foarte mult tandemul asta a Fratilor Advahov cu Youth Orchestra, o idee originala, asa cum original este si Pro TV. Multumesc pentru invitatie, astazi tot ce vad aici este un adevarat spectacol".

Katy Black si Cristian Cebotari au aflat sexul celui de-al patrulea copil. Afla daca vor avea o fetita sau inca un baietel - VIDEO

Svetlana Sainsus a adaugat si ea: „Superba muzica, eu acum am filmat un story si am spus ca imaginea Fratilor Advahov ar trebui sa stea pe timbrele postale ale Republicii Moldova. Ei sunt fata tarii noastre, eu ii ador".

Mariana Mihaila: „Muzica este de cea mai inalta calitate cu o fuziune de stiluri, cu maestri adevarati, cu muzicieni de exceptie".

Articole din aceeasi categorie