15.09.2023
Are sau nu operatii estetice? Andreea Bostanica nu se mai ascunde: „Nu am nasul de Barbie” - VIDEO

Andreea Bostanica a fost prezenta la un eveniment monden alaturi de mama ei. Intr-un interviu, tanara a declarat ca s-a mutat definitiv la Bucuresti si ca si-ar dori sa faca o facultate in domeniul actoriei. 

Andreea Bostanica este suspectata de internauti ca are operatii estetice. Motivul ar fi ca este extrem de frumoasa si are anumite trasaturi, care par putin modificate. Tiktokerita a spus adevarul si a explicat cum stau lucrurile de fapt.

Tinuta cu care sotia lui Kanye West i-a oripilat pe trecatori! Bianca Censori continua seria aparitiilor bizare in Italia - FOTO

„Am 18 ani si in primul rand cred ca m-ar omori mama daca i-as spune ca vreau vreo operatie estetica. Nu stiu de ce lumea spune ca am operatii estetice, pentru ca nu am nasul de Barbie, nu am ochii de chinezoaica. Nu stiu de ce se speculeaza. Mai folosesc si eu filtre cum foloseste toata lumea, mai fac machiaje, dar nu am nicio operatie estetica. Singura chestie e un semn pe care il am pe frunte, pe care l-am obtinut cand aveam doi ani. Am fost lovita de un leagan de fier de o fetita din greseala si am fost cusuta.
In rest, nu am nimic la fata.”, a declarat Andreea Bostanica.

Alte speculatii din mediul online au fost si despre anumite relatii pe care satena le-ar fi avut. Mai intai s-a spus ca ar fi fost cu Jador, apoi cu Ceanu si mai apoi cu Antonio Pican. Andreea nu s-a ferit si a vorbit despre interactiunea cu fiecare dintre ei.

Katy Black si Cristian Cebotari au aflat sexul celui de-al patrulea copil. Afla daca vor avea o fetita sau inca un baietel - VIDEO

„Eu si Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, tineti legatura. Suntem cunoscuti, ne-am intalnit la foarte multe evenimente, pentru ca am mai fost la cateva evenimente. A fost si la ziua mea de nastere, pentru cei care urmaresc vlogurile mele, dar cam atat. Cu Ceanu am facut foarte multe vloguri, tiktokuri, iar cu Antonio, pe langa ca am facut si vloguri, am lansat si o piesa impreuna, Ratata, care a prins foarte bine la public. El a venit cu ideea asta, i s-a parut ca sunt potrivita pentru piesa. Am avut o relatie profesionala.”, a marturisit Andreea Bostanica, pentru WOWnews. 

Articole din aceeasi categorie