15.09.2023
Vitta Prive - sexualitate si stil! Cum a fost atmosfera la aniversarea de 3 ani a unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri de lenjerie intima din tara - VIDEO

De trei ani un magazin din capitala are grija ca fiecare femeie sa fie sexy si frumoasa in cea mai stilata lenjerie intima, iar cu aceasta ocazie s-a dat o petrecere. Zeci de femei au venit sa faca cunostinta cu noile colectii si sa profite de oferte. Cum a fost evenimentul, dar si cu ce surprize s-au ales invitatii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cu bucurie si entuziasm au fost intampinati toti oaspetii prezenti la aniversarea magazinului Vitta Prive. In cadrul petrecerii femeile au fost intampinate cu o atmosfera plina de farmec si rafinament.

„Noi sarbatorim ziua de nastere a brand-ului Vitta Prive. Noi am implinit 3 ani. Sunt nespus de fericita sa vad atat de multe femei frumoase la noi. Am inteles inca o data ca am ales absolut corect directia, deoarece pentru mine nu este important produsul, dar oamenii care vin la noi si primesc emotii. Anume aceste fete imi dau energie si putere”, a mentionat Victoria Gutu, fondatoare Vitta Prive.

Are sau nu operatii estetice? Andreea Bostanica nu se mai ascunde: „Nu am nasul de Barbie” - VIDEO

Lenjeria intima, este un mod de a-ti exprima sexualitatea si iti sporeste increderea in sine. „Vitta Prive este despre emotii, despre iubirea fata de sine, despre estetica si frumusete. Este totul pentru femei. Avem calitate superioara si preturi accesibile”, a adaugat Victoria Gutu.

Una dintre caracteristicele principale ale magazinului Vitta Prive este eleganta. „Avem asortiment pe care nu o sa-l vedeti nicaieri in oras. Avem o varietate mare de nuante si culori. Putem descoperi in fiecare femeie o zeita”, a mai spus Gutu.

La aniversarea magazinului, Victoria a invitat zeci de femei, care au savurat o cupa de sampanie si s-au bucurat de atmosfera frumoasa. „Eu am observat ca Vitta Prive pune accentul pe calitate. Aici sunt foarte multe modele superbe. Le-as procura pe toate”, a mentionat Olga Fedosenko, prezentatoare TV.

Tinuta cu care sotia lui Kanye West i-a oripilat pe trecatori! Bianca Censori continua seria aparitiilor bizare in Italia - FOTO

Femeile prezente la sarbatoare nu au ezitat sa o surprinda pe fondatoarea magazinului cu buchete de flori, dar si cu urari calde. „Vreau sa felicit brand-ul Vitta Prive si anume pe Victoria pentru curajul de a deschide o afacere in Republica Moldova si dublu pentru capacitatea de a se mentine in top pe piata”, a spus Veronica Vizdoaga, medic dermatolog.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie